Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Mi lehet a bajom?

Mi lehet a bajom?

Figyelt kérdés

15 éves fiú vagyok és tegnap volt először spermám,de amikor kivertem egy erős fájdalom nyilalt bele a hasamba. És ma is fájt a hasam, nagyon picit, tehát tulajdonképpen nem is nevezném fájdalomnak, de azért zavaró.

A másik problémám, hogy ma elég sokszor csak úgy randomra elkezdett az előváladék folyni. Pl. ülök a fotelban és olvasok, vagy ülök a székben és játszok a gépen és csak úgy elkezd folyni.

Az is igaz, hogy a napokban elég sokszor mentem végig a hideg kövön mezítláb és lehet, hogy felfáztam, mert a talpam is hideg.

Elképzelhető, hogy azért van ez az egész, mert felfáztam? Vagy más bajom van? Esetleg ez természetes ilyen idős korban?

2014. jan. 31. 17:32
 1/1 anitta1988 válasza:
elképzelhető hogy fel vagy fázva. A fájdalomra viszont az tudom mondani, hogy előfordulhat hogy esetleg durva voltál magadhoz, vagy egy rossz fogás, és ott is előfordulhat izomgörcs (ami utána fáj egy darabig,mint más testtájékon). Ha pár nap múlva nem múlik el, menj orvoshoz.
2014. febr. 6. 16:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!