Lehet ettől bajom? (több lent)
Figyelt kérdés
Egy 18 éves srác vagyok.Mint minden más fiú, én is szoktam önkielégíteni. Előfordult párszor az elmúlt években, hogy önkielégítés után a spermát egy tiszta alsógatyába töröltem és azt ledobtam a szobám padlójára.Majd másnap/vagy még aznap egy újabb önkielégítésnél megint abba töröltem.Eléggé hypochonder vagyok és rettegek attól, ettől lehet e bármi bajom.Legnagyobb félelmem,hogy lehet e ettől AIDS-em? Olvastam róla, hogy hogyan jön létre stb... de mégiscsak az a koszos földön volt az az alsógatya..és lehet e ebből baj? Visszagondolva szégyen az egész , de már megtörtént.Kérlek ne piszkáljatok, már nem változtathatok rajta...Csak segítséget kérek. Köszi szépen! :)2014. jan. 16. 22:06
1/8 anonim válasza:
A koszos földön levő alsógatya gondolom a mosásba kerül másnap, nemdebár ? Akkor mi baj lehet belőle ?
2/8 anonim válasza:
Az Aids (HIV) leggyakrabban szexuális úton terjed. A saját spermádban nem "telepszik meg" csak úgy! Ez nem így működik!
3/8 A kérdező kommentje:
Csak, hogy ki tudja mi telepedett rá arra a spermás alsógatyára, és én másnap újra beletöröltem, és hogy arról nem kerülhetett át ilyesmi a péniszemre? Elnézést ha nagyon nagy hülyeséget kérdezek, de ilyenkor a hypochonderségem miatt tovább gondolok mindent...
2014. jan. 16. 22:17
5/8 anonim válasza:
nem :D magadat nem tudod megfertőzni
6/8 anonim válasza:
Ilyesmi semmiképpen! Még ha valami csoda folytán HIV vírus került volna a padlóra, a szabad levegőn az is elpusztult volna, mire érintkezésbe kerülsz vele!
7/8 anonim válasza:
Hát ez tényleg nagy marhaság. :D
A semmitől nem lesz tele a levegő HIV vírussal, ami levegőn ráadásul elpusztul...
8/8 anonim válasza:
Gondolom ez neked fokozza a sexuális izgalmadat.Hallottam már ilyenről,nem is lepett meg a kérdés .Ettől bajod nem lehet .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!