Kis fehér 2-3mm nagyságú fehér gélszerű bogyók távoztak a vizeletemmel, mi lehet ez?
Figyelt kérdés
Egy átlagos napnak indult, amikor elmentem a mosdóba, elkezdtem vizelni és 5másodperc normális vizelés után kezdtek jönni ezek a "bogyók" 13-17darab, ezután nem tudom, hogy a rémülettől vagy a bogyóktól elállt a vizelés és erős csípést éreztem, mint mikor félbeszakítom a vizelést talán annál is erősebbet. Ezután még éreztem kényszert a vizelésre ezért pár cseppet még tudtam engedni, ami újabb csípéssel járt. Vajon mi lehet ez mi okozhatta? 3Napja kezdtem szedni kálcium tablettát, az lehet ok?
23/F köszönöm a segítséget előre is.
2014. jan. 30. 11:50
1/4 anonim válasza:
A csipés húgyúti fertőzésre utal .Ide több szerv is beletartozik. Kis gennycsomók is lehetnek .Feltétlen menjél orvoshoz .
2/4 A kérdező kommentje:
Rendben, ha következő vizelésnél is jelentkezik, akkor bejelentkezek. Köszönöm a választ.
2014. jan. 30. 11:59
3/4 anonim válasza:
Én inkább apró kövekre gondolnék, a genny nem áll össze a vizeletben csomókba. Ha sok Ca-tablettát szedtél, és hajlamod van rá, akkor kialakulhatnak Ca-tartalmú kövek.
4/4 A kérdező kommentje:
Egyébként igen, én is a Ca kövekre gondoltam, de olyan hihetetlen ez az egész, még sosem fordult velem elő ilyensmi. Meg 5nap alatt már kövecskékké álljanak össze, nem tudom, megittam 500ml vizet, kiváncsi vagyok mi lesz a következő ürítésnél.
2014. jan. 30. 12:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!