A makk szélén található apró fehér patanás szerű dolgokat házi úton hogy lehet eltávolítani? Van valaki akinek már használt valami?
Hogy minden férfinak lenne, ez természetesen nem igaz.
Ha zavar el is lehet tüntetni, de nem házi módszerekkel.
Az hogy Te nem hallottál róla, még nem jelenti, hogy nincs rá megoldás vagy hogy ne végeznének ilyen műtétet! A jelen ábra azt mutatja, hogy az sem jelent semmit, hogy a párod urológus (én is csak mondom).
Én viszont tapasztalatból beszélek Veled ellentétben!
Nekem is voltak ilyen mirigyek a makkom peremén. Engem nagyon zavart. Tudtam, hogy természetes, de cseppet sem esztétikus. Egyébként egy lézerhez hasonló elektromos sebészeti eszközzel távolították el, érzéstelenítést követően. A műtét kb. 20 perc volt, a gyógyulás kb. 2 hét.
Több dolgot olvastam már azzal kapcsolatban, hogy a férfiak hány százalékánál fordul ez elő. Van ahol 20 százalékot írnak, van ahol valamivel többet. Ezért igen erős túlzás lenne azt állítani, hogy minden férfinek van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!