Fiúk, ti megtörlitek a farkatok végét pisilés után?
Először is annak aki "ülvepisil":Álló farokkal próbáltál már
ülve pisilni mert akkor gondolom lehúgyoztad a fejed...
Másodszor,sok nyílvános helyen olyan higiénia van,hogy egyszerűen hányinger...!!!Megtörtént eset a 21.században:az egyik határátkelő helyen,helyszín Záhony-Csop nemzetközi átkelő,esemény:Bennt a vámterületen elővett a természet kényszere,magyarul már majd be húgyoztam,de a WC még messze volt mire elérhető közelségbe került adiggra már vért izzadva,csöpögő farokkal rohantam a tetthely felé,8-10 lépcső fok vezetett lefelé és onnan még 3 méter a helyiség...na itt ért a döbbenet,ugyanis gondolom dugulás lehetett mert az utólsó lépcsőfokot nyaldosta a szarlé...megtorpantam,mivel nem vagyunk a kőkorszakban elgondolkoztam,mitévő legyek,gyorsan kellettt döntenem mert már a tököm majd szét durrant...bevállaltam és lábujjhegyen betipegtem azt a 3 métert,erre a kilincset lenyomva döbbentem rá,hogy bevan zárva!!!Ekkor "angolosan" visszatipegtem mint egy balerina,majd megállva az alsó lépcsőfokon elővettem a farkam és jól belepisiltem a tavacskába...egyébként én csak jól megrázom!Nem törölgetni,hanem mosni kell!!!
Amúgy is a rázás használ az ereknek...szex előtt pedig lefürdünk,ha lehetőség van akkor utána is...valakinek mond valamit Budoár...na ugye,a fenekünket sem "csak törölgetjük"
I the devil
Nem-nem csak akkkor fáj ha sokáig rázod...
I the devil
Tudom nem illik kérdésre-kérdést feltemmi!(ezért még akár kiis moderazilálhatnak!
De a hölgy kérdezőnek feltennék egy találós kérdést:Ami így hangzik a vulván(egyszerübben:pina)melyik a leghosszabb szőrszál?Ha sikerül helyes választ adnod akkor megkereslek és a fogammal húzom ki azt a bizonyos leghosszabbat...
Ithe devil
A találóskérdésre a helyes választ szívesen elküldöm bárkinek,de csak privátban! ;-)))
I the devil
Kedves Ismeretlen Kérdező!
A válaszod bár csak 95 %-ban helyes!De ha gondolod megkereslek és a fogammal húzom ki azt a bízonyos leghosszabbat,de nem törlés hanem fürdés/zuhanyzás után ;-))
Szeretem betartani az ígéretemet...
I the devil
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!