Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Fiúk, ti megtörlitek a farkato...

Fiúk, ti megtörlitek a farkatok végét pisilés után?

Figyelt kérdés
2009. dec. 2. 14:57
1 2 3
 11/27 Asmodeus válasza:
100%
Nem jó a kérdés. Nem mind1, hogy hol van az ember. Értelem szerűen otthon aki odafigyel ilyenre, az megtörli, de pl egy nyilvános WC-ben, ahol piszoár van, ott ugye értelemszerűen nem feltétlen törli meg az ember. Főleg ahol szépen takarítják is a WC-t és az ember azonnal menekül a szag miatt, amint teheti... Otthon igen, nyilvános WC-ben pisszoárt használva nem.
2009. dec. 9. 08:07
 12/27 anonim ***** válasza:
74%
Én ülve pislantok és ha végeztem elölről benyúlok és megrázogatom. Igy nem marad olyan és a falat sem b... össze! Sok tahó persze nem törődik vele, hogy azt valakinek ki is kell takarítani.
2009. dec. 9. 12:50
 13/27 anonim ***** válasza:
67%

Először is annak aki "ülvepisil":Álló farokkal próbáltál már

ülve pisilni mert akkor gondolom lehúgyoztad a fejed...

Másodszor,sok nyílvános helyen olyan higiénia van,hogy egyszerűen hányinger...!!!Megtörtént eset a 21.században:az egyik határátkelő helyen,helyszín Záhony-Csop nemzetközi átkelő,esemény:Bennt a vámterületen elővett a természet kényszere,magyarul már majd be húgyoztam,de a WC még messze volt mire elérhető közelségbe került adiggra már vért izzadva,csöpögő farokkal rohantam a tetthely felé,8-10 lépcső fok vezetett lefelé és onnan még 3 méter a helyiség...na itt ért a döbbenet,ugyanis gondolom dugulás lehetett mert az utólsó lépcsőfokot nyaldosta a szarlé...megtorpantam,mivel nem vagyunk a kőkorszakban elgondolkoztam,mitévő legyek,gyorsan kellettt döntenem mert már a tököm majd szét durrant...bevállaltam és lábujjhegyen betipegtem azt a 3 métert,erre a kilincset lenyomva döbbentem rá,hogy bevan zárva!!!Ekkor "angolosan" visszatipegtem mint egy balerina,majd megállva az alsó lépcsőfokon elővettem a farkam és jól belepisiltem a tavacskába...egyébként én csak jól megrázom!Nem törölgetni,hanem mosni kell!!!

Amúgy is a rázás használ az ereknek...szex előtt pedig lefürdünk,ha lehetőség van akkor utána is...valakinek mond valamit Budoár...na ugye,a fenekünket sem "csak törölgetjük"

I the devil

2009. dec. 10. 22:19
 14/27 anonim ***** válasza:
50%
Fááj
2009. dec. 11. 23:21
 15/27 anonim ***** válasza:
75%

Nem-nem csak akkkor fáj ha sokáig rázod...

I the devil

2009. dec. 12. 23:46
 16/27 anonim ***** válasza:
33%

Tudom nem illik kérdésre-kérdést feltemmi!(ezért még akár kiis moderazilálhatnak!

De a hölgy kérdezőnek feltennék egy találós kérdést:Ami így hangzik a vulván(egyszerübben:pina)melyik a leghosszabb szőrszál?Ha sikerül helyes választ adnod akkor megkereslek és a fogammal húzom ki azt a bizonyos leghosszabbat...

Ithe devil

2009. dec. 12. 23:54
 17/27 anonim ***** válasza:
33%

A találóskérdésre a helyes választ szívesen elküldöm bárkinek,de csak privátban! ;-)))

I the devil

2009. dec. 13. 10:23
 18/27 A kérdező kommentje:
Amelyiken lecsöpög a pisi?
2009. dec. 14. 17:48
 19/27 anonim ***** válasza:
49%

Kedves Ismeretlen Kérdező!

A válaszod bár csak 95 %-ban helyes!De ha gondolod megkereslek és a fogammal húzom ki azt a bízonyos leghosszabbat,de nem törlés hanem fürdés/zuhanyzás után ;-))

Szeretem betartani az ígéretemet...

I the devil

2009. dec. 15. 13:54
 20/27 A kérdező kommentje:
Sajnos ez lehetetlen.
2009. dec. 15. 17:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!