17 éves vagyok és álló helyzetben 15 cm a péniszem mérete. Ezt kicsit cikinek találom, de azzal nyugtatom magam hogy az átlag pénisz méret 13-14 cm. Fog még nőni?
Mondsza csak, mi a túrót találsz "kicsit cikinek" ezen? Azt akarod, hogy a fülén jöjjön ki? Hol tanították nektek férfiaknak, hogy a női punci végtelen hosszúságú?
Elárulom, hogy a méreted tökéletes ( még a 11 centis srácnak sincs mitől aggódnia), a hosszabb már simán a méhszáját verdesi a nőnek, ami elhiheted nekem, baromi kellemetlen. És egyébiránt megtanulhatnád használni a keresőt, mert ez pontosan a 284915313255961. ilyen kérdés, bár sejtem, hogy csak azért írtad ki, hog "személyre szóló" dicséreteket kapj.
Neked is csak azt tudom írni,amit előzőleg egy másik fiúnak is .
Az a gáz ,ha ebben a témában csak ez érdekel bennetek.
Nem az a gond ha méred,melyik fiú nem teszi ezt meg .
Hanem az hogy utána azon agyalsz,vagy agyaltok ,hogy ez jó e,vagy nem .Egyrészt nincs különösebb jelentősége ,más részt meg változtatni sem lehet rajt .
nekem is 15cm.
majdnem 1 hónapja töltöttem a 17-et.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!