Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » 13-14 éveseknél mennyi az...

13-14 éveseknél mennyi az átlag pénisz méret? Hány centitől számít kicsinek?

Figyelt kérdés

2014. jan. 2. 13:55
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
7%
16-18 centi az átlag, de ha csajozni akarsz, akkor még hadd nőjön!
2014. jan. 2. 13:58
 2/16 anonim ***** válasza:
5 cm alatt már mini. Innentől számolj felfelé!
2014. jan. 2. 13:58
 3/16 anonim ***** válasza:

16-18 centi az átlag? Hülye vagy te? És még had nőjön, ha csajozni akar? Nem vagy normális.

A felnőtt férfi átlagmérete 13-15 cm.

Egy 13-14 évesnek 10-11 cm az átlag.

2014. jan. 2. 14:04
 4/16 anonim válasza:
10 centi az átlag, de amúgy nem értem, miért olyan fontos ez a fiúknak/férfiaknak. egy hüvely "belül" amúgy is kb 10 centi hosszú, szóval attól, hogy vkinek 18 centi a pénisze, nem fogja a csaja jobban élvezni a szexet.
2014. jan. 2. 14:10
 5/16 anonim ***** válasza:
0%
Hát szeirntem ha nincs legalább 15 centis, akkor ne legyen nagyra. Útálom a kis farkakat! Egy lány.
2014. jan. 2. 14:56
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Én meg a kis melleket, a narancsbőrt, a kiló sminket és a smink nélkül randa arcot. egy fiú
2014. jan. 2. 15:04
 7/16 II.Dartheon ***** válasza:

Ötös, tudod te hogy mit beszélsz? Amúgy kívánom hogy egy 25 centis néger elégítsen ki, úgy, hogy tövig benyomja!

Kérdező, nem kell 16-8 centisnek lennie a csajozáshoz, méret nélkül is lehet... érted.. most ez olyan hülyeség.. pl.. Jakabnak 14,5 cm.. NEM csajozhat, Pistának már 15,2 IGEN!! :D Lol...

Kicsinek ebben a korban.. mindenki más ütemben fejlődik, tehát mindenkinél más a méret.. de ha nagyon átlagban akarod, akkor azt mondom hogy 10-15 között szokott lenni átlagban, de lehet több is.

Ja, és attól hogy nagyobb a farka valakinek, még nem fog attól jobban kielégíteni egy lányt!

sőt, még lehet bénább is, mert csak "döfköd" vele. (ötöskének mondom.)

2014. jan. 2. 15:37
 8/16 anonim ***** válasza:

Nagyon örülök hogy többeknek szemet szúrt az 5 ös válasza .

Csatlakozom hozzájuk.Az ilyennek Mezőhegyesen az állami ménesben a helye.Ott találhat magának bele valót .

De kérdem én ,az ilyen melyik fiúnak kell ,amibe csak úgy beleesik ,mint kútba a vödör .A fiúnak a normális válaszokat helyettem is megírták .

2014. jan. 2. 16:49
 9/16 anonim ***** válasza:
0%

5ös vagyok.

Aki leszólogat engem meg biztos mint kisfütyis.

Nem értem miért baj hogy 15 centit elvárok. Ennél kisebbet nem érzek meg. Négerrel még nem próbáltam, de barátnőimtől már hallottam hogy érdemes.

2014. jan. 2. 16:59
 10/16 anonim ***** válasza:
Csak trollkodik ez a majom, hagyjátok!
2014. jan. 2. 17:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!