(Meleg kérdés) sztetek elkaphattam az aidst naon megijedtem? :S Help pls
Karácsony előtt lefeküdtem egy brazil sráccal és nem védekeztünk és most meg pár napja belázasodtam meg fáj a torkom meg a fejem... nem vészes mert csak 38,5 körül de naon be paráztam :S tesztre viszont nem mehetek el mert ha kiderül a szüleim engem ki dobnak itthonról! szal oda nem mehetek de naon félek sztetek elkaptam? :S sztetek Brazíliában sok hiv fertözött van? :( Help pls
16f
Igen ezt olvastam én is de addig megkattanok amig kivárom a 2 hónapot :( Naon félek h elkaptam mert azt írják pont 2-6 héten belül szoktak be lázasodni ez meg pont a 4. hét azóta :S:S
Nemtom megkérdezni mert nincs meg semmi elérhetösége egy buliban találkoztunk :(
A megfertőződés után 4 héttel már kimutatható a fertőzés, de ilyenkor az ablakperiódus miatt 2 hetente ismételni szokták a tesztet. Mivel karácsony előtt voltál a sráccal így már érdemes elmenned, de utána még legalább kétszer 2 hetes eltolással ismételni kell a tesztet.
Kérdezze meg a srácot? Lehet nem is tudja ki az a srác és ha tudja is nem fogja beismerni, ha HIV+.
Sziasztok
László korház ambulanciára menjél 14-es épület mert ha pozitiv ugy is oda kell járnod ellenörzésre.
A szűrés anonim és senkinek semmit nem kell mondani főleg nem a szüleidnek!!!
Persze ha pozitiv az eredmény akkor az ottani orvosok ugy is tudják az adataidat hiszen gondozásba vesznek fel.
De azt tudni kell !Gumit hiába huzol vannak más nemibetegségek amitöla gumi se véd meg ilyen a HPV.
De gumi nélkül könnyen kapható el a syphilis ezek a betegségek veszélyesebbek mint a hívmert ha időben nem ismerik fel akkor rövöd időn belül akár halálal id végződhet.
Ha hív pozitiv vagy azt nem azt jelenti hogy rögtön gyógyszeres kezelés is kell alkalmazni.
Amúgy ajánlom mindnekinek a lenti linken lévő doktor videojait
"Igen ezt olvastam én is de addig megkattanok amig kivárom a 2 hónapot"
Nem a felelőtlenséget akarom itt reklámozni, de azt mondják, a mai gyógyszerekkel már egész jól kezelhetőek az AIDS tünetei. Szóval nem vagy rögtön halálra ítélve akkor sem, ha elkaptad. Egy kis remény akkor is van.
De fontos, hogy amíg a teszt eredménye nincs meg, addig ne feküdj le senkivel - nehogy továbbterjeszd, ha esetleg mégis beteg lennél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!