Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » (Meleg kérdés) sztetek elkapha...

(Meleg kérdés) sztetek elkaphattam az aidst naon megijedtem? :S Help pls

Figyelt kérdés

Karácsony előtt lefeküdtem egy brazil sráccal és nem védekeztünk és most meg pár napja belázasodtam meg fáj a torkom meg a fejem... nem vészes mert csak 38,5 körül de naon be paráztam :S tesztre viszont nem mehetek el mert ha kiderül a szüleim engem ki dobnak itthonról! szal oda nem mehetek de naon félek sztetek elkaptam? :S sztetek Brazíliában sok hiv fertözött van? :( Help pls

16f

2014. jan. 12. 13:10
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:
Hát én azt hittem azt kezelni kell vagy szólnak a szüleimnek vagy vmi
2014. jan. 12. 13:45
 12/29 anonim ***** válasza:
100%

Ha pozitív akkor is anonim marad. Azt meg, hogy mit csinálj: majd akkor eldöntöd, akkor egy pillanat alatt átértékelődik minden, hogy mi a fontos és mi nem. Kér év múlva 18 leszel, már saját döntéseid lesznek, a szüleidnek semmi köze nem les hozzá. Persze ez akkor van így, ha már magad el fogod tartani magad, ha nem akkor az ő kenyerüket eszed. Akkor persze sok mindenbe beleszólhatnak.

Én megcsináltatnám a szűrést, a bizonytalanság a legrosszabb. Valamint az ember nem csak magáért tartozik felelősséggel , hanem másokért is. Ha lesz partnered neki is átadhatod, ha nem használtok óvszert. Szóval mindenképp menj el egy tesztre néhány hét múlva, addig van időd utánajárni , hogy milyen lehetőségeid vannak és megszervezni, hogy melyik időpont lenne jó neked.

2014. jan. 12. 13:47
 13/29 anonim ***** válasza:
100%

"Hát én azt hittem azt kezelni kell vagy szólnak a szüleimnek vagy vmi"

Igen, azt kezelni kell.

A szüleidnek viszont ott nem fognak szólni, ha másért nem, hát azért, mert anonim a dolog: nem tudják, hogy hívnak téged.

2014. jan. 12. 13:51
 14/29 anonim ***** válasza:
68%

2 es azért gratulálni nem kellett volna .Te is elkaphatsz

tök heteróan is súlyos nemi betegséget.Netán még sex sem kell hozzá.Heteró fiú is összeszedhet bármit ,ha nem használ óvszert .Jah,és nem csak a heterókban tombolnak a hormonok .A dolog itt 2 esélyes.Bizzál abban hogy semmit nem szedtél össze .

2014. jan. 12. 13:53
 15/29 A kérdező kommentje:
ok köszi akk asszem elmeek szűrésre aztán nemtom mi lesz :(
2014. jan. 12. 14:07
 16/29 anonim ***** válasza:
100%
egyelőre ne pánikolj! menj el a szűrésre, aztán ide nyugodtan megírhatod az eredményt, az anonimitásod itt is védve van. :)
2014. jan. 12. 14:08
 17/29 anonim ***** válasza:
nem ahhoz gratuláltam h lehet h össze szedett valamit, hanem ahhoz hogy hogyha a szexhez elég felnőtt, akkor legyen elég felnőtt ahhoz is hogy az esetleges következményeket vállalja. Az észjárásához gratuláltam :) Persze, h én is össze szedhetek bárhol bármikor valamit, de ha olyanról lenne szó h másoknak is egy életre szóló kárt okoznék minden szégyen érzetemet félre téve mennék a dokihoz, mert sajnos hibázik az ember! És tudni kell vállalni a következményt is.
2014. jan. 12. 17:38
 18/29 anonim ***** válasza:
ilyen hamar még nem lenne tüneted am
2014. jan. 12. 22:47
 19/29 ftf1983 ***** válasza:

Először is nem az AIDS-et, hanem a HIV-et kaphatod el!

Ha az anonymra mész ott nem kérdeznek semmit, de ha már betöltötted a 16. életéved, akkor még a Mária utcai STD-Centrumba is mehetsz és nem szólnak a szüleidnek még, akkor sem ha + lesz a teszted, csak 16 éves kor alatt kell a szülőnek megjelenni. A hirtelen magas láz, influenza szerű tünetek a megfertőződés után pár héten belül jelentkezhetnek és pár nap alatt minden kezelés nélkül megszűnnek. Szóval irány a teszt és nem kell parázni, a tesztnél nem kérdezik meg, hogy kivel voltál!

2014. jan. 13. 12:19
 20/29 anonim válasza:
Megjött a válasz! Egy nőtől is ugyanúgy el lehet kapni betegséget ha nem védekeztetek, meg nem ismered a szexuális előéletét. Ha nem mész el, akkor magadat tetted tacsra.. Természetes hogy parázól, de ne félj!
2014. jan. 13. 14:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!