Kopaszfej12 kérdése:
Este kanos voltam mit tegyek?
Figyelt kérdés
Tegnap este nagyon kanos voltam és nem találtam semmi féle kielégítésre alkalmas eszközt csak kakaót meg is történt utána kicsit csípet. Másnap jöttek vendégek és én nem voltam otthon a vendégek kávét a gyerekek kakaót ittak mit tegyek el mondja vagy ne?2014. jan. 11. 18:05
2/11 anonim válasza:
Mi van o.O ??? Mi köze az önkielégítéshez a kakaónak ? -.-
3/11 A kérdező kommentje:
Hogy a kakaó porral elégitettem ki magam
2014. jan. 11. 18:12
4/11 anonim válasza:
Ezek szerint maradi vagyok :D ... ez hogyan lehetséges ?
6/11 A kérdező kommentje:
Kevés hiányzott belőle és mint minden normális ember úgy használtam
2014. jan. 11. 18:22
7/11 II.Dartheon válasza:
srác, kakaóporral hogy sikerült? és utána visszaraktad a helyére, miután használtad? xD
erről egy másik kérdés jut eszembe, miszerint: "segítség, anyám belefőzte a levesbe azt a répát, amivel előtte maszturbáltam! Mit tegyek?" hát ez kb ilyen kategóriájú, mint a tiéd... :D
De ezt tényleg érdekl.. hogy csináltad?? :d
8/11 A kérdező kommentje:
xDDDD répa xDDDDD ezt csak "poén" nak szántam de még nyugodtan jöhetnek rá a válaszok xD
2014. jan. 11. 18:28
9/11 anonim válasza:
" Kevés hiányzott belőle és mint minden normális ember úgy használtam"
Ebben csak ott kezdődik a baj h normális ember nem maszturbál kakaóporral. Amúgymeg magyarázd el normálisan h hogy csináltad, ne mind kitérő válaszokat adj.
10/11 A kérdező kommentje:
De kiváncsi vagy xd tán neked is van kifejlesztett módszered?
2014. jan. 11. 19:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!