Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Ha egy általános vizsgálaton...

Ha egy általános vizsgálaton a doki megkér, hogy toljam lejjebb az alsót, számíthatok rá, hogy a bőrt is hátrahúzza vagy csak a heréket nézi meg?

Figyelt kérdés
2014. jan. 8. 22:57
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Utolsó ez némi túlzás hogy csak az nem akar részt venni akinek valami gondja lenne odalennt,nekem sincs se méretileg,se betegségileg és elég sokaknak nincs és nem akarnak részt venni,vagy nem is vesznek soha részt.

A férfiak 35-40%-éka jár csak szűrésre az is csak elvétve,nem hinném a maradék 60-65% mind beteg lenne,induljál ki ebből.

Engem is szakorvos,vagy választott orvos,olyan aki nekem szimpi,vagy normális vizsgáljon meg,normális körülmények között,négyszemközt akkor amikor én jónak látom.

Az meg elég gáz ha vizsgálat címén hisz a vizsgálathoz elég maga csak az orvos nem tudom hányan nézegetnek közben,nem tudom hogy mire gondoltál,amikor ezt írtad,mert nekem az jutott eszembe amikor arról írtak hogy elment valaki egy szűrővizsgálatra,ott volt egy eleve kellemetlen helyzetbe és rajta akarta az orvos demosntrálni a tanuló ápolóknak esetleg a vizsgálat menetét,vagy éppen az orvos nem volt képes elhúzni a függönyt vizsgálatkor és a kávézgató ápolók és egyéb személyek mindent végig néztek.Sok ilyen esetről lehetet hallani.

Ilyen kellemetlen vizsgálatnál akár tanulnia kell egy ápolótanoncnak,orvostanhallgatónak akkor szabad csak csoportosan ott nézelődnia szerintem ha a beteg is beleegyezik kortól,nemtől függetlenül,mert máskülönben az sértő,megalózó.

Akkor az érdeked a vizsgálat és akkor nézik az érdeked ha te abba valóban beleegyeztél és diszkréten,négyszemközt,orvos-beteg között zajlik.

2014. jan. 11. 19:32
 12/13 anonim ***** válasza:

Szerintem kevés férfi az aki valóban megvizsgálatatja magát.Az orvoson is sok múlik,a személyén,a diszkrécióján és nem tud senki adatot mondani hogy valójában fiataloknál milyen mértékben fordul elő szükület,visszér stb.

Szerintem csak a beteg beleegyezésével,a kellő diszkréció megteremtésével lehet,szabad megvizsgálni bárkit is,ha általános alapvizsgálatról beszélünk és ha nem akar résztvenni,nem kell megsértődni hanem akár kérdéseket feltenni,azzal is sok mindent meg lehet állapítani.

Kényszeríteni senkit nem szabad,lehet,az sose vezetett még jóra.

De sok mindennel egyetértek amúgy,de a kényszerítést nem tartom jónak,csak a beleegyezését és diszkréciót,aki akar meg hagy válaszon magának orvost,hogy kihez akar menni.

Lehet ha ezek mind meglennének teremtve és az is aki nem akar résztvenni annál a kérdezgetés lenne,lehet másképp állnának a dolgokhoz sokan.

2014. jan. 11. 19:37
 13/13 anonim ***** válasza:

Kérdezőnek!

VAgy magadnak kell hátrahúznod a fitymád,ha megkér az orvos hogy húzzad le a boxerod,vagy ő fogja hátrahúzni,esetleg megkérhet hogy emeld még meg a heréidet.De a vizsgálaton nem kötelező résztvenni,tehát megtagadhatod.Lehet nem is lesz ilyen vizsgálat még az is megeshet.Döntsd el te mit akarsz.

Hányadikas vagy?

Nekem az egész osztály kihagyta ezt,megmondtuk minden más alapvizsgálatot elvégezhet,de ehhez nem járulunk hozzá,de nekünk olyan is volt az orvosunk.Értitek,akit tudod leégetett,beszólt,fogynod kellene kövér vagy,korodhoz képest kicsit alacsony ehhez hasonlókat nyomot folyton,következő,következő.Röhejes volt az egész.

2014. jan. 11. 19:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!