Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Ez lehet daganat? (Többi lent)

Ez lehet daganat? (Többi lent)

Figyelt kérdés
Ma reggel arra keltem hogy eléggé fájt a combomnál hajlat tájon és alig bírtam menni,ha hozzá ért a ruha akkor nagyon fájt stb. Kb fél éve kitapintottam egy lencse nagyságú csomót a herezacskómban jobb oldalon, de fent a here zacskóm szélénél van tehát a jobb herémtől elég távol. Napközben nem tudtam kitapintani mert nagyon fájt most estére már nem annyira vészes már így kitapintottam és most már bab nagyságú és szerintem az a kis csomó nőtt meg most amit kb fél éve kitapintottam. Akkor amikor kitapintottam azért nem foglalkoztam vele mert úgy voltam vele hogy ha majd észreveszem hogy nő akkor majd elmegyek vele urológiára. Nyirokcsomó nem lehet? Lehetséges hogy daganat? Köszönöm előre is a válaszokat.
2014. jan. 7. 01:36
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem ne itt várd a választ menj orvoshoz mielőbb! am nyirokcsomó is lehet a combodnál hajlat tájon.
2014. jan. 7. 03:41
 2/5 A kérdező kommentje:
Menni fogok orvoshoz csak gondoltam hátha tud valaki valamit ezek alapján. Nem a hajlatba van hanem kicsit feljebb herezacskó szélénél csak tegnap reggel nem éreztem hogy pontosan hol fáj azon a részen mert annyira fájt hogy nem tudtam kitapintani sem. De már nem fáj annyira gondolom ha daganat lenne akkor nem hagyna alább a fájdalom nem?
2014. jan. 7. 03:59
 3/5 anonim ***** válasza:
Hát attól függ pontosan milyen daganat lenne és ,h hol. A kezdeti szakasznál az jellemző a daganatra,hogy ha nyomkodod nem fáj egyáltalán. Szerintem nyirokcsomó lesz vagy sérv nem lehet?
2014. jan. 7. 04:29
 4/5 A kérdező kommentje:
Nyirokcsomó herezacskóban nem hiszem hogy van de nem tudom.Attól tartok hogy valami komolyabb lesz, de majd az orvos megmondja. Köszi a segítséget!
2014. jan. 7. 05:34
 5/5 anonim ***** válasza:
Akkor valamit félreértettem, nyirokcsomó a herezacskóban tényleg nincs. Bocsi de így látatlanban nemigen lehet megmondani. :(
2014. jan. 7. 14:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!