Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Daganat vagy mi?

Daganat vagy mi?

Figyelt kérdés
14 éves vagyok és Kb 1-hónapja észrevettem hogy az egyik mellbimbómban van egy kitapintható valami nem tudom hogy mi és ha nyomkodom fáj de amúgy magától nem nem is ülön ö sebben idegesít csak kérdem...Válaszotokat előre is köszönöm...Ha nem múlik el ebben a hónapban akkor orvoshoz fordulok.

2013. nov. 11. 14:14
 1/8 anonim ***** válasza:
46%
Az jó ha ilyen sokat vársz vele, mert a rosszindulatú daganatok pár hónap alatt ölnek, tehát ha te még vársz vele hónap végig és kiderül, hogy tényleg tumor, az pont elég idő ahhoz, hogy talán már kezelni se tudják...
2013. nov. 11. 14:17
 2/8 anonim ***** válasza:
Lehet ártalmatlan dolog, de azért nézesd meg orvossal.
2013. nov. 11. 14:20
 3/8 A kérdező kommentje:
Igen de mondják hogy kamaszkorban előfordul a ilyen "keményedés"Azért nem megyek dokihoz mert magától nem fáj csak ha rányomok de akkor se nagyon mondom nem is idegesít tehát nem leszek vészmadár és amíg nem muszáj addig nem megyek dokihoz...
2013. nov. 11. 14:22
 4/8 anonim ***** válasza:
Fiamnak is volt ilyen, orvos azt mondta, hogy a kamaszkortól van, egy idő után el is múlt neki. Ne nyomkodd.
2013. nov. 11. 14:54
 5/8 A kérdező kommentje:
Rendben köszönöm :)
2013. nov. 11. 15:00
 6/8 anonim ***** válasza:

Ez a kamaszkor velejárója .Minden fiúnak van ilyen,akár mind a2 mellében lehet .Akár egy évig is érezheted jelenlétét.Én is megtapasztaltam ezt.Lehetőleg ne nyomkod,

és ne boxolj a haverokkal .Hogy te nem tudtad,az érhető is valamilyen szinten,de hogy az ide írók,netán felnőttek se tudják,ez már a szánalmas kategóriába tartozik,és nem ebbe .

2013. nov. 11. 15:30
 7/8 anonim ***** válasza:
Tisztelet a 4 esnek,előző .
2013. nov. 11. 15:31
 8/8 A kérdező kommentje:
Igazad van :D legközelebb majd figyelek erre is :D
2013. nov. 11. 15:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!