Egészségtelen a napi 5-6 maszturbáció?
Valamint hosszabb vagy rövidebb méretre számíthatok?
És az igaz ha sokat maszturbálok nem fogom annyira élvezni a szexet? Ha igen ennek mi az alapja?
5-6 maszturbáció sok. Ettől lehet függővé válni (erről van egy pár cikk, sztem keress rá). Lehet, hogy fel sem fog állni a farkad egy igazi nőre.
Egy kamasz gyereknek egy ideig ez normális, de nem ártana egy kis önuralmat gyakorolnod. Heti pár bőven elég kéne hogy legyen.
Erős késztetésem van napközben ha épp olyan témával kapcsolatos dolgot olvasok/látok és nem tudom hogy képes lennék-e heti 2-3 alkalommal elvégezni :/
Egyébként 17/F
Többet úgy sem tudsz csinálni mint amennyire vágyat érzel .
A sexnél is így lesz ez. Hiába akarsz 5 menetet lenyomni ,ha csak 2 re érzel vágyat .De fordítva is igaz.Már 3 lenyomtam,úgy érzem még egy elmegy .Ha van hozzá erő energia ,akkor mi tart vissza .
Ahogy most szoktatod a nemi szerveidet,úgy fognak később
is dolgozni .Azért vannak ,hogy dolgozzanak.Lusta gyereknek
lustán is dolgoznak ,azok is maradnak .Így mondta az urológus doki fiatal fiuknak.Én már kijelenthetem ,hogy nagyon igaza van .Én sem voltam lusta annak idején .
Nincs is okon panaszra .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!