Tényleg kötelező a férfiaknak a maszturbáció, ha nem akarnak prosztatagyulladást?
Figyelt kérdés
Én kipróbálnám a teljes önmegtartóztatást, de ez az egy dolog tart vissza, mert elméletileg csúnya következményei lehetnek...2013. dec. 27. 01:24
1/18 anonim válasza:
Na ezt a hülyeséget ki találta ki??
2/18 piriiiiii válasza:
Mi a fészkes fenéért akarod megtartóztatni magadat? Attól tisztább leszel, és a Mennybe jutsz, vagy mi?
4/18 A kérdező kommentje:
miért baj az, ha valaki ezt is ki akarja próbálni?
2013. dec. 27. 08:09
5/18 II.Dartheon válasza:
nem hiszem hoyg prosztatagyulladást kapnál attól ha nem masztizol. Szerintem egy próbát megér ha tényleg akarod :)
6/18 anonim válasza:
nem hulyeseg kaphat mivel szuksege van prosztatanak tisztulasra kerdezz meg egy szakorvost o is megmondja
7/18 anonim válasza:
Nem kötelező ha nagyon sűrűen van sexre lehetőséged.
Vagy ezt,vagy a masztit ajánlják az orvosok egészség megőrzés céljából
De nem is a prosztata gyulladásra figyelmeztetnek ,ennél sokkal súlyosabb betegség is van a,RÁK . A gyakori ürítések alkalmával nem tudnak a rákos sejtek elszaporodni,és megtapadni . De mindenki a saját sorsának,egészségének a kovácsa .
Itt még azt is el lehet mondani,kellemest a hasznossal !
50-60 felett különösen ajánlott is .Kezdődik az a kor,amikor már felszaporodnak a panaszok is .
8/18 anonim válasza:
Bocsi, de ez baromság. Nem fog se rákot, se prosztatagyulladás kapni, a papok és a komolyabban vallásos emberek is egész jól bírják, és nem halnak tömegesen bele a következményekbe. Kérdező, csináld nyugodtan. Persze fájni meg feszülni fog bizonyos helyeken, ha nagyon ráizgulsz egy nőre és aztán mégse vered ki, de ez se nem gyulladás, se nem rák.
9/18 anonim válasza:
Ja és beszámolok egy személyes tapasztalatról: a tesóm speciel (szintén vallásosság miatt) senkivel. Most 31 éves, és ez 15 éve tart. Semmiféle prosztatagyulladása nincs. Szerintem a kérdező nem akarja ennyi ideig megtartóztatni magát.
10/18 A kérdező kommentje:
nem, 15 évig nem akarom... elég nagyétvágyú vagyok, van, hogy naponta 5x lecsapolom magam, de az utóbbi időben azon kapon magam, hogy épp annyira nem érdekel a dolog... inkább mással foglalkozok most szívesebben... szóval én hagynék teret a dolognak, hogy mondjuk ha 1-2 hétig tényleg nincs hozzá kedvem, akkor ne szólózzak csak muszajból, hogy ne durranjanak szét a golyóim... sőt, én megkockáztatnám az 1 hónapot is akár (tudom, ez nem tűnik nagy dolognak, de tényleg nagyétvágyú vagyok, szóval az 1 hónap elég nagy szó részemről... emellett meg a szélsőségek embere is, és ez a szélsőségesség most a szexuális élet gyakoriságában látszódik megmutatkozni.. ennyi)
2013. dec. 27. 12:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!