Jó dolog ellenőrizni a fiunknál, hogy minden nap megmosta -e rendesen, tehát felhúzta e a bőrt ott?
Annak oka van ha takarja ,és megmondani sem akarja .
Ez már szűkület gyanús,hisz a hátrahuzása fájdalmat jelent számára .Vagy esetleg le is van tapadva neki.Egy biztos,ő nem a szégyenlőség miatt takarja .Ez még benn nem alakult ki .Valami a háttérbe van .Csak óvatosan kezelni ezt az ügyet .Be kell cserkészni a fiút.Erőszak esetén többet soha nem mutatja meg .Egy életre bent marad ez.
Hmm, ez érdekes. Ebben a korban tényleg nem szégyenlősek még ennyire a fiúk. Nekem 4 évesen fel sem merült ez a probléma, mert szülők segítettek még a fürdésnél és egyszerűen "természetes" volt, hogy ahogy a hátam megmossák úgy a fütykösömet is megmossák. Sulis korban jött el az ideje, hogy folyamatosan rákérdeztek, de már természetes volt hogy magam végeztem ezt a nagyon fontos műveletet.
Kitől jött a jó tanács, ha megkérdezhetem? Ovis korban az óvoda orvos elvileg meg fogja (vagyis kellene) vizsgálni, hogy minden rendben van e fütyivel. Nem onnan jött a tanács?
Minden esetre minél tovább tart az ellenőrzés, annál biztosabb, hogy nem lesz gond. Sok olyan esetet írnak itt a GyK-n is, hogy kiskorban minden rendben volt, de aztán "elfeledkeztek" a húzogatásról és serdülő korig visszatapadt és/vagy szűkült a bőröcske. 4 évesen még nagyon abban a korban van, hogy ellenőrizni kell neki minden nap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!