19 éves vagyok és bal irányban el van ferdülve a péniszem és nem tudom hogy lehet e kezdeni vele valamit?
A párom balkezes, neki éppenséggel balra görbül a férfiassága...
De ezen semmi nem múlik. Én se szaladtam el, más se fog (ha mégis, akkor így járt). Semmi baj nincs a f***zoddal. Komolyan. Nem kell izgulni, ha egy lány meglátja, és kiröhög (én mondjuk nem röhögnék ezen. Ha már valakivel hazamentem, és nyilván szexelni akarok vele, ha hazamentem vele, akkor huszadrangú információ, hogy el van-e görbülve 30 fokkal a pénisze. Akár még érdekes is lehet).
Azt nem tudom eldönteni, mire van nagyobb szükséged: hogy megfektess egy nőt, vagy, hogy beszélj egy szakemberrel. A szakember kb. ugyanazt mondaná, mint én, hogy semmi baj nincs a t*köddel, magadat kell elfogadnod.
Egy csajt megdönteni nehezebb téma, de jobban megéri. Nagyobb önbizalmat ad, és lehet, hogy lesz egy szerető, elfogadó barátnőd :) Csak felejtsd el a pö*söd, mikor lányokkal ismerkedsz. Arra majd úgyis fény derül az első éjszakán, de hidd el, a nők ugynaennyi takargatnivalóval rendelkeznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!