Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » 19 éves vagyok és bal irányban...

Kovasky kérdése:

19 éves vagyok és bal irányban el van ferdülve a péniszem és nem tudom hogy lehet e kezdeni vele valamit?

Figyelt kérdés
Nem akadályoz a szexben?

2014. jan. 2. 10:33
1 2 3 4 5 6
 51/55 szamo77db ***** válasza:
Nyugodj már meg és fogadd el olyannak, amilyen. Ha te magad sem tudod elfogadni, az a legnagyobb baj. Ha pedig eljön az idő, viselkedj a bnőddel természetesen. Mintha nyílegyenes lenne.
2015. márc. 15. 15:57
 52/55 anonim ***** válasza:
mostantól verd a másik kezeddel, hátha...
2015. máj. 20. 02:40
 53/55 szamo77db ***** válasza:
Én jobbkezes vagyok, mindig jobb kézzel vertem, mégsem görbült el jobbra.
2016. jún. 10. 19:47
 54/55 A kérdező kommentje:
2 éve írtam ki 24 leszek és még mindig szűz vagyok e miatt :D farkam 30-40 fokkal balra ferdül :D
2018. dec. 13. 16:34
 55/55 anonim ***** válasza:

A párom balkezes, neki éppenséggel balra görbül a férfiassága...

De ezen semmi nem múlik. Én se szaladtam el, más se fog (ha mégis, akkor így járt). Semmi baj nincs a f***zoddal. Komolyan. Nem kell izgulni, ha egy lány meglátja, és kiröhög (én mondjuk nem röhögnék ezen. Ha már valakivel hazamentem, és nyilván szexelni akarok vele, ha hazamentem vele, akkor huszadrangú információ, hogy el van-e görbülve 30 fokkal a pénisze. Akár még érdekes is lehet).

Azt nem tudom eldönteni, mire van nagyobb szükséged: hogy megfektess egy nőt, vagy, hogy beszélj egy szakemberrel. A szakember kb. ugyanazt mondaná, mint én, hogy semmi baj nincs a t*köddel, magadat kell elfogadnod.

Egy csajt megdönteni nehezebb téma, de jobban megéri. Nagyobb önbizalmat ad, és lehet, hogy lesz egy szerető, elfogadó barátnőd :) Csak felejtsd el a pö*söd, mikor lányokkal ismerkedsz. Arra majd úgyis fény derül az első éjszakán, de hidd el, a nők ugynaennyi takargatnivalóval rendelkeznek.

2018. dec. 15. 21:11
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!