Kovasky kérdése:
19 éves vagyok és bal irányban el van ferdülve a péniszem és nem tudom hogy lehet e kezdeni vele valamit?
Figyelt kérdés
Nem akadályoz a szexben?2014. jan. 2. 10:33
41/55 anonim válasza:
szerintem jobbkezes vagy és napi szinten vered :D (nem viccből mondom)
42/55 A kérdező kommentje:
eltaláltad!
2014. nov. 6. 16:30
43/55 A kérdező kommentje:
20 éves leszek és ezért nem voltam még csajjal :D és ezért izgulok is mikor 1 lánnyal beszélek mert mindig az van az eszembe hogy mi fog történik ha mégis össze jönne velem és azt mondja hogy feküdjünk le és mikor eljön a pillanat meglátja kiröhög vagy el szalad xd.
2014. nov. 21. 20:30
44/55 szamo77db válasza:
Az a lány, aki téged ezért kiröhög, egy ostoba liba! Örülj, hogy megszabadulsz tőle.
45/55 szamo77db válasza:
Szerintem rendben lesz minden, csak ne beszéld be magadnak ennek ellenkezőjét. Mert akkor tényleg nem jön össze a figura.
46/55 A kérdező kommentje:
okés!!
2014. dec. 12. 22:03
47/55 anonim válasza:
Nekem nem ferde de rosszabb problémám van mint neked.
Túl egyenes értsd : Amikor erekcióm van akkor a hasamig feláll , és nem tudom semerre se hajlítani , és nem merek miatta kezdeményezni lányoknál . 19/F
48/55 anonim válasza:
Műtéti úton meg lehet oldani. És nem fáj szex közben?
49/55 anonim válasza:
Ajánlanám a szakorvosi egyeztetést!
Ez lehet pénisz és a lágy szöveti rák jele IS!
Jobbulást kíván:
DR. Jóhegyi Alfréd
50/55 anonim válasza:
Szevasz! Tényleg nagyon elgörbült, ez okozhatja a sok bal oldali kezeddel végzett önkielégítés. Ezt tapasztalat, mert vertem régen az egyik kezemmel és amelyik kezemmel csináltam abba az irányba görbült el, sajna nem lehet mit csinálni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!