Miért lankad le?
Lehet azért, mert nem izgulsz fel eléggé? vagy unod a baránődet eselteg.. vagy mert valami miatt aggódsz?
Szeintem az miatt is lehet mert "elvárás", hogy szexeljetek... vagyis hogy valami kényszer lehet a dologban. Nem tudom melyik lehet, csak találgatok...
Szerinted?
Ne akard túlszárnyalni, és alapvetően ne is legyen ez kötelező, pláne ne mérce.
Én is estem egy ilyenbe, de nekem 8 éves kapcsolat volt, és még tudtam azt is, hogy vele volt eddig a legjobb (és még nagyobb is volt neki...). Hát gondolhatod, hogy éreztem magamat.... kb mint egy nulla... produkálni akartam, túlgondoltam (lehet a hiányzó centiktől lett jobb vele stb), túlstresszeztem ( a produkálás hiánya, a sikertelenség csak csüggedtséget szült), majdnem mindig befürdés volt, de ekkor észhez kaptam, és nagyjából megbékéltem a helyzettel. Ezután már olyanokat produkáltam, hogy legyőztem az előző vetélytársam a lány szerint... :)
Ne hagyd magad ilyen szituációban, ez egy ördögi kör, ebben csak vesztes lehetsz, így fogadd el, és csak add magadat, ne félj tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!