Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Még fog ez változni?

Jerzy kérdése:

Még fog ez változni?

Figyelt kérdés
16/F vagyok és még annyira nem kezdtem el szőrösödni mikor fogok? És a péniszem fog még nőni? 15cm mert úgy gondolom hogy még nő ni fog mert olvastam hogy 21 éves korig fejlődik ?
2013. dec. 29. 00:44
 1/10 anonim ***** válasza:
Persze, nyugodj meg...ez természetes. Normális 15 éves vagy. És nem mindenki egyformán szörösödik :)
2013. dec. 29. 00:49
 2/10 anonim ***** válasza:
81%

Mivel 15 cm éppen az átlag, ha nem nőne tovább, az sem lenne baj. És jól írtad, 21 éves korodig fejlődésben vagy, tehát nőhet is. Miért gondolod, hogy nem vagy elég fejlett?

Ha a serdülőkorra jellemző változások (mutálás, fanszőrzet megjelenése, gyors növekedés) már megjelentek Nálad, akkor nincs miért aggódnod! Ha egyébként nem vagy túl szőrös, az is normális.

2013. dec. 29. 00:54
 3/10 anonim ***** válasza:
Jelentős változást ne várj, szóval ne hidd, hogy két év múlva 20cm-es lesz a péniszed. A 15cm tökéletes. Te nem vagy olyan szőrös típus, ez egyáltalán nem baj, sok lánynak az tetszik inkább. És ahogy írták, ha mutálsz, és semmi aggasztó dolgot nem tapasztalsz, akkor tényleg minden okés.
2013. dec. 29. 01:39
 4/10 A kérdező kommentje:
Igen mutáláson már átestem :D
2013. dec. 29. 02:16
 5/10 A kérdező kommentje:
Nagyon jó válaszokat kaptam köszönöm
2013. dec. 29. 02:16
 6/10 anonim ***** válasza:

Jó válaszokat kaptál ,sajnos téves infók is kerültek bele a 2 jóvoltából.Nem jól tudod,és ő sem ,hogy 21 éves korig nő.Hol van ez leírva ? Az orvostudomány a következő képpen

vélekedik erről,hisz biztosat még ők sem tudnak ebben.

A kamaszkor,illetve a nemi érés befejezéség növekszik .

Legfeljebb vastagodni fog .A szőrzetet meg a tesztoszteron

férfi hormon szabályozza .Ahogy emelkedik ez a szint ,úgy nő a szőrzeted is .

2013. dec. 29. 08:49
 7/10 anonim ***** válasza:
Érdekes. Ha most szőrösebb lennél akkor meg azért írnál hogyan szőrtelenítsd magad. Mert most ez a divat.
2013. dec. 29. 09:47
 8/10 anonim ***** válasza:

# 6/7

Egyáltalán nem téves. Nagyon sokan ezt a kort határozzák meg, mint a serdülőkor vége. Valószínűleg a Kérdező is ezért pont evvel találkozott. Kizárólag annyiban van igazad, hogy ez sincs kőbe vésve. De annál kicsit talán több, minthogy "A kamaszkor,illetve a nemi érés befejezéség növekszik", mert ezzel gyakorlatilag nem mondtál semmit.

A szőr növekedése pedig valóban a tesztoszteronnal köthető össze, de annak mennyisége genetikai tényezőktől függ. Tehát az, hogy valaki nem annyira szőrös, még nem jelenti, hogy alacsonyabb lenne a tesztoszteronszintje.

2013. dec. 29. 10:32
 9/10 anonim ***** válasza:

A 7 nek 10 pont a válaszáért.

8 as veled viszont nem értek egyet.A kamaszkor is eltarthat a későn érőknél bőven 17 éves korig,a nemi érés meg 18 ig is .Akkor mi ezzel a gondod.Addig a nemi szervek is növésben vannak .Ezt így határozta meg legújabban az orvos tudomány .A legújabb kiadott orvosi könyveket kell olvasni,mert ez szinte napra kész.Igaz,a mostani kötet 15 ezerbe került.

6, voltam

2013. dec. 29. 11:31
 10/10 anonim ***** válasza:

9-es!

(2es és 8-as vagyok.) Tökéletesen elbeszélsz mellettem. Olvasd vissza mit mire írtam!

Nem értesz velünk egyet abban, hogy 21 éves korig tart ("Nem jól tudod,és ő sem ,hogy 21 éves korig nő.Hol van ez leírva ? "), de a következő válaszodban valami másban sem (ami már nem is tudom mi lehet). Majd miután azt állítod az előbbi válaszodban, hogy nem korhoz kötött, az utóbbiban leírod, hogy 17-18 éves korig is eltarthat ("A kamaszkor is eltarthat a későn érőknél bőven 17 éves korig,a nemi érés meg 18") Ráadásul a kamaszkort és a nemi érést is különválasztod, aminek szintén nincs sok értelme.

Ezek szerint nem mentél sokra a 15 ezres könyvvel...

2013. dec. 29. 11:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!