Egy intenzív szexuális életet elő középkorú férfi, ha abbahagyja a szexet, milyen változások következnek A szervezetébe?
Eléggé intenzív a szexuális életem szinte nem volt nap hogy ne lenne legalább 2-4 orgazmusom ,és ha nem volt, no akkor megoldottam manuálisan mert szükséget ereztem!
Azt vettem eszre hogy amikor nincs szex akkor meg fel vagyok pörögve és jobb a közérzetem(de érzem hogy nagyon hiányzik a szex és csak arra jár az eszem !) ,És ha meg kiélem a szexuális vágyamat akkor meg túl fáradt vagyok meg letört.
A feleségem elutazott egy pár hónapra és megtehetnem hogy semmi szex! Kíváncsi vagyok arra hogy jót tesz az egészségemnek .
Hogy a szex hiánya jótékonyan hasson a szervezetre ezt nem tudom. :D
De ha Neked ez pozitív irányba mozdítja a fizikális erődet hát akkor szüneteltesd.
Neked ezek szerint az a pihenés ha nem sexelsz.
Tarts szünetet s mikor visszajön az asszony akkor aztán adj bele apait, anyait.
Semmi káros hatása nincs ha kihagyod a sexet, bár én tudom, hogy attól vagyok morcos, nyűgös.
nem hiszem, hogy a szex hiánya jótékonyan hatna
de biztos lesz aki ezt mondja, aki úgy gondolja a szex bűn, úgyhogy nem baj ha felhagysz vele
hát nem tudom, szerintem pont fordítva van, ha nincs szex, akkor levertség, depresszió, ha pedig van szex, akkor kivirulás, pörgés.
szóval valami más, pszichés oka lehet annak, hogy a feleséged nélkül jobb a közérzeted, semmi köze a szexhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!