Fitymaszűkület vagy nincs nagy baj?
Olyan problémám van, hogy mikor lankadt a péniszem akkor teljesen hátra tudom húzni a fitymám (tisztítani tudom rendesen), de mikor merev akkor csak egy kicsit olykor tovább , nem fáj meg nem zavar, én szerintem kicsi a fékem.Zavarhat ez később? Orvos még nem látott, de nem is szeretnék elmenni.Hogyha nem nagy a baj akkor mit tudok csinálni? 16/f
( A bunkók kérem kíméljenek )
A fitymaszűkület az élet bármely szakaszában kialakulhat, sőt visszatérhet ez igaz! De szokták mondani, hogy a fitymaplasztika (bemetszés) lehet jó megoldás, bár nekem azt csecsemő koromban csinálták, azt mára megint fitymaszűkületnél (enyhe) tartok.
Szóval az sem tutkó megoldás, ráadásul abból még lézeres sincs, csak szikés mint valami nyüves rossz horrorban.
A teljes körülmetélés helyett meg ugyan van részleges, de hát szóval...
Kérdező!
„Teljesen” alatt azt érted, hogy tövig, a bőrt simára nyújtva hátra tudod húzni lankadtan? Míg mereven a makk mögé, és csak egy picivel tovább?
Ha így van, akkor nincs neked bajod.
Azért pontosíts, kérlek.
Aha, oké. Csak elég sokan vannak itt az oldalon olyanok is, akik azt hiszik, hogy már az is probléma, ha nem tudják teljesen simára hátrahúzni, pedig az egyáltalán nem kötelező képesség :) Ezért mertem feltételezni.
A félig az azért nem túl jó, de nem is túl rossz, lehet rajta javítani. Pl. az is segíthet, ha minden pisiléskor hátrahúzod, meg ha megpróbálod minél jobban hátrahúzni, amikor maszturbálsz.
Vagy persze megpróbálhatod a fitymát nyújtani: én azt szoktam mondani, hogy húzd inkább előre mintsem hátra, és tartsd úgy az ujjaiddal éppen annyira kitágítva a bőrt, hogy az szép feszes legyen, de ne fájjon. Főleg arra a területre koncentrálva, ahol a szűkület van. Semmiképp se legyél magaddal durva. Tartsd így pár percig, ismételgesd. Természetesen legyen a terület és a kezed lehetőleg tiszta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!