Ha nekem fitymaszükületem van mit tegyek? Kell e félnem?
A bátyád egy segdugasz haver, én szétrugtam volna a tökeit a te helyedben, nekem is ezem van, a szüleim (mint mindig) pánikoltak egy kicsit, a haverok meg tesóm megértették, gond nélkül voltam :) elvégre ne ugy nézd hogy a fityma szűk, hanem hogy a szerszám tul nagy :D
Mond el bátran, ha kiröhögnek, csak anyit mondj, nekem az agyam meg a lelkem tökéletes, neked a tested, igy kerülsz te az utcalányok közé xD erre elszoktak halgatni...
"Amúgy körül metélve sokkal higénikusabb, és szó mint szó, szebb is...."
Ez marhaság. Csak biztatgatod magad.
19 lány vagyok...
Voltbarátomnak is volt szégyelte is, de ez természetes...
Ha nem metéled körül magad, akkor alatta be fog gombásodni és bármien betegségert kaphatsz amik miatt levághatják a rudad:D... és ha körülmetélik a péniszed is könyebben tudod tisztitani nem lesz semmi kis fityma amit vissza kell húzni:D
és nyugi nem fognak a csajok piszkálni sztem tök édi ha a pasi körül van metélve oylan mintha minden másodpercben kész lenne a kövi aktushoz:D
SEXY
Nem tudom, mi a szexi azon, ha megcsonkítanak valakit.
Én körülmetélt vagyok és iszonyú undorító: a makkom kiszáradva, hámlik, kérges, rossz megtapintani is, mert smirglipapírszerű. És foltos és egyre fehéredik :(
Az se igaz, hogy föltétlen higiénikus: 20 év után esett ki egy varrat, szép nagy lyukat hagyva, a luykat meg tisztogatnom kell, ha nem akarom, hogy bűzös cucc gyűljön föl alatta. Ez lenne a higiénia?
Ráadásul a bőr feszül, a makkra föltapadt kis bőrdarabok, fájdalmassá téve a közösülést. Ez aztán nagyon szexi, igazán élvezem :(
Úristen NE engedd magad körülmetélni!
Van erre sok más megoldás is, beszélj egy urológussal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!