Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Háziorvosom szerint gombafertő...

Háziorvosom szerint gombafertőzésem van: a bokámnál van egy rózsaszines árnyalatú folt, nem viszket, nem fáj. Más orvosság?

Figyelt kérdés
Kaptam rá kenőcsöt de nem száradt le tőle, mostmár azóta lejárt szóval nem használhatom. Van valami vény nélküli kenőcs helyette ami erre vaN?+ még egy kérdés: mikor hideg van (legtöbböször akkor fordul elő) az mitől van hogy színt játszik az ember bőre? Megnyomom és fehér lesz előtt meg kivolt hidegtől pl. pirosodva. Utána visszaáll:D
2009. nov. 24. 20:07
 1/4 anonim ***** válasza:
De ráérsz, hogy a bőrödet nyomogatod és azt figyeled...:) Érdemes lenne elmenned bőrgyógyászhoz és nem akármivel kenegetni magad. Amúgy a Canesten krém való gombafertőzésre, de inkább lásson bőrgyógyász.
2009. nov. 24. 20:15
 2/4 A kérdező kommentje:
De ezt másnál is ugyanúgy felmerül. Szóval, hideg van bepirosodik ugye a bőr tőle. És mikor megnyomod fehér marad pár másodpercre:D Utána megint piros vagy épp az eredeti bőrszínem áll vissza. Ez másnál is igy van. Csak tudni akartam a biológiáját meg hogy nem e baj ez. Azért kösz várok még válaszokat
2009. nov. 24. 20:19
 3/4 anonim ***** válasza:

sztem azér, mert lelassul a vér áramlása. és azért marad sokáig fehér.

a gombádat meg kenegetheted canestennel, vagy betadinneal

2009. nov. 25. 01:15
 4/4 anonim ***** válasza:
Szia! El fog múlni a foltod, legfeljebb menj vissza az orvoshoz, és ad másik készítményt. Amikor megnyomod a bőröd és fehér lesz, azt fehér válasznak nevezzük. Biztosan le van írva neten bővebben, én most nem fejteném ki, mert csak kavart okozna, azt viszont ideírom, hogy ez nem csak kipirosodásnál figyelhető meg, hanem akár most is kipróbálhatod. Ne túl erősen húzd végig a bőrödön a körmöd, egy pár pillanatig fehér lesz, majd visszaáll. Teljesen természetes reakció :)
2009. nov. 25. 20:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!