Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Mi az, ami elősegíti a testmag...

Mi az, ami elősegíti a testmagasság növekedését?

Figyelt kérdés
Gyorsabban, ütemesebben szeretnék nőni, mert már 15 éves vagyok (fiú) és csak 163 cm. Mi segíthet?
2013. dec. 15. 14:11
 1/4 anonim ***** válasza:

Vitaminban, ásványi anyagban gazdag és változatos étkezés ( nem pizza, meg ilyen édesség folyamatosan, ha normális étkezés).

De ha genetikailag ennyire vagy "hivatott", akkor a megbékélést tudnám ajánlani.... a fenti étkezéssel megteremted a nyersanyag forrását a növekedésnek, csak ugye mint írtam, ha genetikailag ennyire vagy "hivatott", akkor sajnos nem fogsz nőni.

2013. dec. 15. 14:25
 2/4 anonim ***** válasza:

Nem gondolom hogy ezt valami nagyon láthatóvá tenné .

Miért kellene beavatkozni a hormon háztartásodba ? Megzavarni azt ami eddig normálisan működött .

Még3-4 év bőven adott a növekedésedre.Most értél abba a korba ,amikor a fiúk gyorsan növekednek is .

2013. dec. 15. 14:32
 3/4 A kérdező kommentje:
Mennyire számít a nagyszülők magassága? Mert ők 180 fölött vannak, anyumél viszont alacsonyak, alig 163 cm-k.
2013. dec. 15. 14:55
 4/4 anonim ***** válasza:

Seni nem fogja tudni Neked megmondani, hogy hány %-ban számít az adott ősöd, és azt pedig pláne nem, hogy mennyi az esélye, hogy ez az adott tulajdonságban elő is jön.

Ezek sok génes tulajdonságok, és igen az őseidtől függ, de megmondhatatlan az aránya.

A bal szomszédunkban mindenki colos 185-190 centi fölöttiek (nagyszüleik is, mert láttam- ismertem őket), kivéve az egy szem lányukat, aki 30-40 centivel kisebb, mint bárki nekik a családban, szóval Ő biztos volt a nagyságban, de mégis kisebb lett mint bárki a családjában..

2013. dec. 15. 15:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!