Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Kirándulás előtti kérdés?

Kirándulás előtti kérdés?

Figyelt kérdés

Júniusban megyünk kirándulni és félek hogy (mivel közös fürdő lesz)az osztálytársaim ki fognak nevetni mert:

(1) körülmetélt a farkam (13cm)

(2) meg nem tudom leborotváljam-e

(3) a 20 fős osztályból 6-8 (fiú) bunkó

köszi a választ

13/f

2009. nov. 24. 15:08
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
92%
Nekem urológus mondta, hogy kényelmesebb, könnyebb tisztán tartani, betegségnél is (pl. gomba) jobban kezelhető... Nincsenek metélve a fiaim, csak leírtam, amit az orvostól hallottam. Nem az igét hintem, de mindegy.
2009. nov. 24. 20:07
 12/22 A kérdező kommentje:

köszi

szerintem amit meg akartam/szerettem volna tudni megtudtam úgyhogy részemről ennyi

köszi a válaszokat

2009. nov. 24. 20:15
 13/22 anonim ***** válasza:
9%

20:07

ja, ok

én azt gondolom nem ok nélkül van ott

amire nincs szükség az a természetben elcsökényesedik

plusz nem élünk már a sivatagban

USA-ban meg szimplán csak üzlet

2009. nov. 25. 14:36
 14/22 anonim ***** válasza:

Sem a metélés sem a borotválás nem egészségesebb. A szőrnek is és a bőrnek is van védő funkciója. Természetesen az más helyzet, ha valakinek olyan problémája van, ami miatt körül kell metélni, de akinek semmi baja, az többet árt vele, mint használ. A borotválás is egészségtelen, nem beszélve azokról az emberekről, akiknek érzékeny a bőre, és rendszeres begyulladnak a szőrtüszőik. A borotválás természetesen annyiból jobb, hogy az a szőr visszanő, de ha valaki azt gondolja körülmetéli magát mert higiénikusabb, az nem fog visszanőni.

A kérdezőnek üzenem, hogy nem kell aggódnia, a bunkók sem fogják kinevetni, szerintem ebben a korban is magukat járatják le vele. Attól, hogy közös a zuhanyzó még nem feltétlen fognak bámulni, talán észre sem veszik.

2009. nov. 25. 19:53
 15/22 anonim ***** válasza:

Én is hasonló lelki problémákkal küzködtem ilyesmi koromban az első többnapos osztálykiránduláson. Aztán semmi nem volt, láttak, én is láttam másokét de semmi bunkózás nem volt.

E miatt hülyeség lenne kihagyni az egyik utolsó kirándulást.

2009. dec. 5. 16:37
 16/22 anonim ***** válasza:
72%

Az a baj, hogy az a kérdés, hogy a posztíró milyen rangban van az osztályon belül.

Én tudatosan elkerültem a meztelenül mutatkozást és ezzel most is így vagyok. Sajnos nagyon csúnya megjegyzések érkeztek, pont az osztálytársak részéről, úgyhogy ez nekem azóta is para, bennem maradt... a középiskolában már ügyeltem arra, hogy semmi ilyen bulin ne vegyek részt, ahol közös fürdés van.

Osztálykiránduláskor meg lehet tudni előre a körülményeket, ahol külön fürdő van (legtöbb helyen) ott ez nem gond, ahol meg közös a zuhanyzó, oda inkább nem mennék, mert ...... hiányzik a francnak.... megértem a posztírót.

Igaz, amikor azt mondják, hogy a körülmetélés nem szégyen és az is igaz, hogy az én elrontott, ronda körülmetélésemet se nekem kell szégyellnek, hanem a dokinak, aki csinálta, csakhogy a zuhanyzóban nincs ott a doki, csak én meg a hülyegyerekek, hát hiányzik a baj...?

Nekem nem hiányzott....

2009. dec. 14. 16:11
 17/22 anonim ***** válasza:
Akkor szervezni kéne egy olyan kirándulást, ahova csak metélt fiuk mennek. Ez esetben a fürdőben se lenne senkinek semmi különös .
2009. dec. 19. 23:37
 18/22 anonim ***** válasza:
87%
Azért megnézném hogyan szerveznének meg egy ilyen kirándulást :D Komolyan, hogy hirdetnék meg? :D Nameg szerinted nem terjedne el a híre, hogy ki ment oda? Így az égő szerintem, nem úgy, hogy véletlenül kiderül.
2009. dec. 19. 23:39
 19/22 anonim ***** válasza:

Metélt fiucska !

Aranyos lehetsz, szívesen megismernélek. Ha nem akarsz kirándulni menni, addig amig a többiek elmennek, te eljjöhetnél hozzám. L/17

2010. márc. 7. 16:03
 20/22 anonim ***** válasza:
52%
Utolsó, gratulálok
2010. ápr. 7. 17:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!