Kirándulás előtti kérdés?
Júniusban megyünk kirándulni és félek hogy (mivel közös fürdő lesz)az osztálytársaim ki fognak nevetni mert:
(1) körülmetélt a farkam (13cm)
(2) meg nem tudom leborotváljam-e
(3) a 20 fős osztályból 6-8 (fiú) bunkó
köszi a választ
13/f
köszi
szerintem amit meg akartam/szerettem volna tudni megtudtam úgyhogy részemről ennyi
köszi a válaszokat
20:07
ja, ok
én azt gondolom nem ok nélkül van ott
amire nincs szükség az a természetben elcsökényesedik
plusz nem élünk már a sivatagban
USA-ban meg szimplán csak üzlet
Sem a metélés sem a borotválás nem egészségesebb. A szőrnek is és a bőrnek is van védő funkciója. Természetesen az más helyzet, ha valakinek olyan problémája van, ami miatt körül kell metélni, de akinek semmi baja, az többet árt vele, mint használ. A borotválás is egészségtelen, nem beszélve azokról az emberekről, akiknek érzékeny a bőre, és rendszeres begyulladnak a szőrtüszőik. A borotválás természetesen annyiból jobb, hogy az a szőr visszanő, de ha valaki azt gondolja körülmetéli magát mert higiénikusabb, az nem fog visszanőni.
A kérdezőnek üzenem, hogy nem kell aggódnia, a bunkók sem fogják kinevetni, szerintem ebben a korban is magukat járatják le vele. Attól, hogy közös a zuhanyzó még nem feltétlen fognak bámulni, talán észre sem veszik.
Én is hasonló lelki problémákkal küzködtem ilyesmi koromban az első többnapos osztálykiránduláson. Aztán semmi nem volt, láttak, én is láttam másokét de semmi bunkózás nem volt.
E miatt hülyeség lenne kihagyni az egyik utolsó kirándulást.
Az a baj, hogy az a kérdés, hogy a posztíró milyen rangban van az osztályon belül.
Én tudatosan elkerültem a meztelenül mutatkozást és ezzel most is így vagyok. Sajnos nagyon csúnya megjegyzések érkeztek, pont az osztálytársak részéről, úgyhogy ez nekem azóta is para, bennem maradt... a középiskolában már ügyeltem arra, hogy semmi ilyen bulin ne vegyek részt, ahol közös fürdés van.
Osztálykiránduláskor meg lehet tudni előre a körülményeket, ahol külön fürdő van (legtöbb helyen) ott ez nem gond, ahol meg közös a zuhanyzó, oda inkább nem mennék, mert ...... hiányzik a francnak.... megértem a posztírót.
Igaz, amikor azt mondják, hogy a körülmetélés nem szégyen és az is igaz, hogy az én elrontott, ronda körülmetélésemet se nekem kell szégyellnek, hanem a dokinak, aki csinálta, csakhogy a zuhanyzóban nincs ott a doki, csak én meg a hülyegyerekek, hát hiányzik a baj...?
Nekem nem hiányzott....
Metélt fiucska !
Aranyos lehetsz, szívesen megismernélek. Ha nem akarsz kirándulni menni, addig amig a többiek elmennek, te eljjöhetnél hozzám. L/17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!