Ez fitymaszűkület? Lent részletesen
Ha pèniszem nyugalmi helyzetben van fel tudom húzni a fitymámat teljesen de ha merevedèsem van akkor semennyire sem. Ez most fitymaszűkület? Ès mit tudok csinálni vele?
18/f
Lehet, de én az ilyennél inkább arra gyanakodnék, hogy rövid a fitymafék.
Akkora nagy méretkülönbség nincs a lankadt és a merev makk között, hogy csak attól egyáltalán ne lehessen hátrahúzni a fitymát... Ellenben ha nagyon rövid a fék, akkor az komolyan akadályozhatja a fityma mozgását olyankor, amikor a makk nem dönthető (lankadtan könnyen le tudja buktatni a makkot, merevedés esetén pedig a feltöltődött makk is mereven áll...)
Kérdező: tudsz pontosabb leírást adni? Mi történik amikor hátrahúzod, mi történik ha csak félig-meddig vagy merev, stb.?
hát mikor már egy kicsit merev már akkor sem tudom teljesen felhùzni csak egy kicsit mikor teljesen merev akkor meg éppen hogy, de mikor lankadt akkor pedig könnyedén.
ha ez a figymafék a baj akkor azzal mit lehet tenni?
A doki meg tudja mondani, hogy mi a pontos baj, a fitymafékkel meg az a macera, hogy jóval kevésbé alakítható, mint a fityma többi része. Persze nem lehetetlen, van pár fura ember a világon akinek nagyon hosszú a fitymája (mert nyújtotta!) és nem rövidebb (se nem hiányzik) a fitymafékjüknél.
Szóval amit otthon tudsz vele próbálkozni, az az, hogy megfogod a fityma végét, kihúzod előre amilyen hosszúra tudod anélkül hogy fájna. És így tartod szép feszesen, gyakran, sokat.
Műtétileg meg azt szokták csinálni, hogy szikével vagy lézerrel átvágják és meglazítva visszavarrják a féket, vagy teljesen eltávolítják azt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!