Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Mi a teendő ilyenkor?

Mi a teendő ilyenkor?

Figyelt kérdés
Most éppen a tüdőm fáj,de valamikor máshol is szokott. Csak úgy ülök a szobába és elkezd fájni a tüdőm nem tudom miért. Most is gyalogoltam hazafele és a hónaljam alatt a bordámnál a tüdőm elkezdett nyomni most este is ez volt. Amikor valamim fáj szólok anyának most is mondtam hogy holnap hívja fel az ismerősünket aki orvos de mindig lerendezi azzal hogy ilyen másnak is van meg hülyének néz hogy mindig fáj valami. Mit csináljak hogy ne vegyen semmibe?

2013. dec. 9. 22:16
 1/7 anonim ***** válasza:
Pedig nagyon jol tenned,ha elmenmel orvoshoz,mert ez lehet tudogyulladas jele is.Edesanyam peldaul meg sem erezte,hogy tudogyulladasa van,megis az volt neki.Ha anyukad sajnos ennyit foglalkozik az egeszsegeddel,akkor kezdj el onallosulni,es hivd fel te az orvost,a haziorvosodat,es kerj idopontot.Ez tenyleg komoly is lehet.
2013. dec. 9. 22:26
 2/7 anonim ***** válasza:
Es az orvos elkuld tudoszuro vizsgalatra,es ha ne adj isten tenyleg beteg lettel,akkor dorgold oda anyukad orra ala..Utana komolyan fog venni.
2013. dec. 9. 22:27
 3/7 A kérdező kommentje:
15 éves vagyok és csak röngenre akarok elmenni mert vérvételnél elájulnék
2013. dec. 9. 22:28
 4/7 anonim ***** válasza:
Attol meg felhivhatod az orvost ,nem fog megenni:) Ennyi idosen mar en is hivtam :) A tudoszuro vizsgalaton csak rontgen lesz,vervetel nem :) Ne izgulj,elmesz orvoshoz,meghallgatja a mellkasod,es a hatad,megnezi a torkod,ir egy beutalot,elmesz,odateszed a mellkasod a gephez es kesz is.Annyi kellemetlenseg lesz,hogy hideg a gep :) De azt kibirod :) Menj el mindenkepp,mert ha tudogyulladasod van,es nem mesz el orvoshoz,akkor abbol komoly szovodmenyek is keletkezhetnek :(
2013. dec. 9. 22:52
 5/7 anonim ***** válasza:
Voltal orvosnal?:)
2013. dec. 10. 12:02
 6/7 A kérdező kommentje:
Suliba vagyok mèg nem de reggel összevesztem anyával és mondta h ne beszeljek hulyeséget mert a tüdöm nem fajhat
2013. dec. 10. 12:24
 7/7 anonim ***** válasza:
Szerintem azt te erzed,hogy faj e vagy sem.Anyukad pedig nagyon nem torodom,es osszevissza beszel,mert tegnap meg azt irtad,hogy azt mondta hogy mindenkinek faj (ez nagy hu.lyeseg),ma pedig azt mondja nem fajhat.Keresd fel az orvosod,ha meg faj.
2013. dec. 10. 12:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!