Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Miért csak ilyenkor? És mi a...

Miért csak ilyenkor? És mi a teendő?

Figyelt kérdés

Üdvözlök mindenkit! Olyan problémám lenne , hogy idővel előfordul a hímvesszőmön a szmegmásodás (az a bizonyos "túró"). Párkapcsolatban élek, és rendszeresen szexelünk barátnőmmel. A szmegmásodás csak akkor fordul elő, ha barátnőmmel keményebben, durvábban szexelünk, neki kidörzsölődik, nekem pedig piros lesz 2 napig a makkom, és túrós. De mindig csak ilyenkor jön elő. Sima szeretkezésnél nem, és a hétköznapokban sem. Rendszeresen mosom, alapból reggel-este zuhanyzós típus vagyok.

Kérdésem az lenne, hogy ez miért ilyenkor jön elő, és mit lehet vele kezdeni?

Köszönöm előre is az értelmes válaszokat!

2013. okt. 25. 01:52
 1/6 anonim ***** válasza:
viszket?
2013. okt. 25. 02:54
 2/6 A kérdező kommentje:
Igen szokott, azzal kezdődik, hogy bebpirosodik, és viszket egy kicsit, majd a túrósodás. De ez csak mindig a erőteljesebb szex után. Máskor soha nem jön elő , ha gyengéden közösülünk.
2013. okt. 25. 12:30
 3/6 anonim ***** válasza:
erőteljesebb szexre csak ez furi nekem. ettöl függetlenül szerintem candidás a kedvesed.
2013. okt. 25. 12:45
 4/6 anonim ***** válasza:

A szmegma a makk pereme alatt lévő fagyú mirigyek terméke .

Ez zsírozza a makkot,védi a kiszáradás ellen .Természetes,

sexnél nyomás hatására több jön ki.Ez nem valamiféle betegség,mint azt sokan gondolják .Nem éppen a szmegmától lehet piros,hanem a nagyobb igénybevételtől.Aztán két napig jó hogy piros,talán kicsit gyulladt is .

Ilyenkor neogranormonnal kell vékonyan bekenni.

Az ilyen főkény a fitymával rendelkezőknél fordúl elő mert

nekik rendkivül érzékeny a makkjuk .

2013. okt. 25. 18:03
 5/6 anonim ***** válasza:

A fityma vastagsága nem tesz itt semmit, és a Neogranormon meg nem gombás fertőzésre jó.

Menjetek el mindketten a bőr- és nemibeteg gondozóba, mert ha valamelyikőtök összeszedett egy kis fertőzést, akkor csak ide-oda passzolgatjátok egymásnak, s nem fogtok kikerülni az útvesztőből!

2013. okt. 25. 19:28
 6/6 anonim ***** válasza:
Csatlakozom az előttem szólóhoz. Amikor épp keményebben csináltátok és nagyon piros lesz, pont akkor menj el az orvoshoz, hogy meg bírd neki mutatni. Esetleg vesz le kenetet. Adhat szájon át szedhető gyógyszert is, meg kenhetőt is. Ő a szakember. Nyugodtan bízz meg benne. és ne képzeld, hogy kínos orvoshoz menni.
2013. okt. 28. 01:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!