Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Fityma, FONTOS!?

Fityma, FONTOS!?

Figyelt kérdés
Hello, azt szeretném, hogy amikor a péniszem nincs merev állapotban akkor letudom huzni, de mikor merev akkor hat kicsit faj es nemtudom teljesen. Lehet, hogy nincs hozzászokva vagy mi, kérlek segitsetek!!! 14/F
2013. dec. 7. 21:39
 1/6 anonim ***** válasza:
94%
Relatív fitymaszűkületed van. Szól a szüleidnek és forduljatok orvoshoz!
2013. dec. 7. 22:06
 2/6 A kérdező kommentje:
Értem, csak nagyon félek a beavatkozástól..;(
2013. dec. 8. 08:31
 3/6 anonim ***** válasza:
65%
Kicsit szükebb lehet ,mert még nincs hozzá szoktatva a teljes hátrahuzáshoz.Az ilyen enyhe szűkületek otthon még megoldhatók .A legtöbb ilyen gonddal lévő fiukat a doki is küldi haza ,egy kis kézi munkára .Nem egy fiútól megkérdeztem,mit mondott a doki .Szorgalmas kezek ezt megoldják,műtéti beavatkozás nélkül is .
2013. dec. 8. 08:53
 4/6 anonim ***** válasza:
65%
Ilyen enyhe szűkületekkel a legtöbb válaszoló orvoshoz küldi a fiúkat.Mivel ez kis fájdalommal jár,mert még nincsenek kellő képpen bejáratva ,le is állnak a fiuk a húzogatással,meg sem próbálják tágitgatni .Az orvos sem egyből a szikéhez nyúl,ő egy húzással hátra húzza,nem érdekli hogy sírbákol a fiú.Na így kell ezt ezután,és lehet haza menni .Az ilyen kérdéseket kiszoktam gyűjteni,majd egy idő után rákérdeztem,mi lett a megoldás .Még 17-18 éve fiuknál is a megoldás volt ez.
2013. dec. 8. 10:58
 5/6 anonim ***** válasza:
Egy enyhe szűkületed van, próbáld minél többet hátrahúzni és szép lassan jobb lesz.
2013. dec. 9. 20:54
 6/6 anonim ***** válasza:
38%

Majd ide is megerkezik az 54%-os holgy, aki szereti, ha az osszes fiatal fiu ra hallgat es levegatja a fitymajat...

Nyilvan van mas megoldas, mert ha vagni kell, akkor se kell az egeszet. Vigyazni kell, kire hallgat az ember...

2013. dec. 11. 16:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!