A nem körülmetéltnek normális hogy annyira érzékeny a makkja?
Szia utolsó!
Én nem ismerem körülmetélős Andrást, meg mást sem nagyon, és nem is néztem utána bevallom, de kíváncsivá tettél azzal, amit írtál magadról. Engem pár naposan körülmetéltek, és nem látom ma semmilyen hátrányát a dolognak, az orvosnak sem szaladt meg a keze, és ahogy elnézem magamon, nem is vágott mellé sehol. Ugyanolyan normálisan tudok közösülni, ahogy magamnak is csinálni a dolgot. Te hány éves voltál mikor körülmetéltek? Mert ez nem igazán derül ki, ugye az, hogy a szüleiddel elhitették, lehettél egynapos de akár 8 éves is, hogy nem te döntöttél.
Még egy a tiedtől eltérő véleményt is megfogalmaznék, nevezetesen, hogy azt írtad, hogy mint mindennek, ennek is funkciója van a testen. De szerintem inkább a fityma is egy ugyanolyan az evolúció korábbi szakaszából visszamaradt dolog, amire pont, hogy egyáltalán nincs szükség (mint például a hónaljszőrre sem). Nyilván egy vadállatnak igen, aminek egésznap ott lóg és könnyen megsérthetné. Mielőtt elhangzana a bűvös kérdés, én szólok, hogy zsidó sem vagyok, és (tudtommal) fitymaszűkületem sem volt :D )
F/16
Ez valami ordenáré baromság, hogy "megmaradt az evolúció során véletlenül" és akkor "le kell vágni mert úgyis az praktikus" hát ekkora hülyeségeket ne beszéljünk már...
Semmi nincs rajtunk és bennünk véletlenül, tényleg SEMMI, tessenek már megérteni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!