Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » 28 évesen ez a szakáll (hiány)...

28 évesen ez a szakáll (hiány) már mondható genetikai oknak? Képpel

Figyelt kérdés

Csak gondoltam rákérdezek,hogy érdemes e inkább beletörődnöm abba hogy ez csakis genetikai okok miatt lehet? A Bajusz és illetve ahogy a képen látható,az államon erős,sűrű szőr nő, de oldalt szinte semmi. Mindig is szerettem volna egybefüggő szép szakállt,amit ma már tizenévesek is megtudnak növeszteni, de úgy vélem hogy nekem csak ennyi jutott. 28 évesen meg szerintem már nem érdemes várni a csodára.

[link]

2013. dec. 4. 21:51
 1/10 II.Dartheon ***** válasza:
hát kezdd el borotválni, annak ott apróbb szőrök is nem? azok majd megnőnek fél-1 éven belül.
2013. dec. 4. 21:58
 2/10 II.Dartheon ***** válasza:
vagis erősek lesznek, nem menőnek.. persze azt is :D
2013. dec. 4. 21:58
 3/10 A kérdező kommentje:
Azon már rég túl vagyok:) Mindig az a pár szál nő vissza(de akkor is valamiért hajszálszerűen nő,vékony és nagyon gyenge,egyáltalán nem olyan mint pl az államon), bár nem tudom mi a francért hagyom meg:D
2013. dec. 4. 22:02
 4/10 anonim ***** válasza:
Sajnos már így maradsz,ezzel nem tudsz semmit tenni.
2013. dec. 4. 22:09
 5/10 anonim ***** válasza:

Nagyon szeretnék szakállat növeszteni, de sajnos, nekem csak pihés, ritka szőrzetem van mindenhol, mint egy 13 évesnek.

21 éves leszek.

2013. dec. 4. 22:15
 6/10 anonim ***** válasza:
Szakállbeültetés is megoldás.
2013. dec. 4. 22:15
 7/10 anonim ***** válasza:
Egy 30+ -os munkatársamnak is hasonló, úgyhogy szerintem ez már ilyen marad.
2013. dec. 5. 10:34
 8/10 anonim ***** válasza:
Ha ott eddig nem nőtt szőr, akkor nincsenek szőrtüszők, és ezután sem fog. Ha vannak szőrök, csak pici fehér pihék, akkor az idővel erősödik.
2013. dec. 5. 13:58
 9/10 anonim ***** válasza:
Menj el egy jó homeopátiás orvoshoz!
2013. dec. 10. 19:47
 10/10 anonim ***** válasza:
genetika
2014. szept. 20. 22:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!