Mikor lesz erős arcszőrzetem? 15/F
Figyelt kérdés
15 és fél éves vagyok. és csak a bajszom sötétedik. Hetente egyszer borotválom, de csak pihés. A pajesznál mikor kezd sötétedni. Azt is leborotválom hetente 1x a bajszommal együtt hátha hamarabb erősödik, de nem. Van olyan ismerősöm aki 14 éves és van már rendes szúrós szőr az állán, pajesznál és a bajszánál. Én 1,5 évvel idősebb vagyok és csak bajszom van. Mikor kezd el nőni a többi helyen? Valami házi hormon növelő nincs (nem kox)? Vagy esetleg a sportolás segítheti a hormonok serkentését? Nem vagyok sportos alkat, de ha most elkezdem, akkor kinőhet, vagy a sport, mozgás nem befolyásolja a hormonokat?2013. nov. 25. 19:30
1/3 anonim válasza:
Az arcszőrzet mennyisége elsősorban genetikai adottságoktól függ, így nem nagyon tudsz rajta változtatni.
A tesztoszteronszintedet pedig fokozhatod, ehhez itt egy írás:
2/3 anonim válasza:
Ne akarj te többet,mint amennyit a szervezeted akar.Mindennek eljön az ideje.A linkben olvasott reklámot meg felejtsd el .Ne zavarjál be semmivel,a tested müködésében,mert hátránya is lehet később .
3/3 anonim válasza:
Első vagyok. Kiegészítőket én sem szednék semmiképpen, de amiket írnak a testmozgással és étkezéssel kapcsolatban, abban lehet igazság. (Reklámozni semmit nem állt szándékomban)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!