A bal oldali herezacskómban ilyen csomószerűséget, és gumót érzek, mi lehet az?
Herevisszér-tágulat műtétem volt 3 hónapja, de ezeket érzem. A Jobb oldali herezacskóban, tapintásra csak a golyót érzem, de a bal oldaliba meg érzek valamit, a golyó alatt talán bal oldalt.
Ez a műtét után természetes, vagy más bajom is lehet?
És a műtét után már 3x voltam dokinál, ő nem érezte, de én érzem.
A dokim nem érzett semmit, már 3x mentem el hozzá. Igen egy zacsi van, hülyén fogalmaztam, bocsesz. :)
A jobb oldali golyómat simán ki tudom tapintani, meg is tudom érinteni, de a bal oldalit nem!
Mintha lenne rajta valami, és alatta meg ilyen csomó gumószerűséget érzek. Azt hittem, hogy a mellékhere, de a jobb oldalin ilyen egyáltalán nem érzek. A doki semmit sem látott, és azt mondta a spermavizsgálattól függ.
A herezacskó felett bal oldalt műtöttek, ott vágták fel, tehát a zacsi felett, és a has alatt.
Ha valakinek van ilyesmi panasza, kérem írjon, fontos lenne, de bárki írhat. Köszönöm. :D
Az én kérdésem arra irányult hasi,vagy here műtét volt .
Amennyiben a here van műtve ,akkor eléggé hosszadalmas a gyógyulás. Én még ennyire sosem tudtam kitapogatni semmit sem .Pedig gondolom akár 3 x a is lehetek az életkorodnak .
elvileg csak baloldali golyónál van ilyen visszeres vénafonat, pontosabban golyó hátuljánál..baloldalt.. a jobb oldali golyónál viszont nincs, és ezért tudod azt megtapintani rendesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!