Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Az urológus azt mondta hogy...

Az urológus azt mondta hogy az egyik herezacskómban visszértágulat van, amit meg kell műteni. Mik egy ilyen műtétnek a lépései, és mennyire kellemetlen a gyógyulás?

Figyelt kérdés

A műtét elvileg abból állna, hogy a hasfalamon egy pici metszést ejtenek, és ott valamit csinálnak azzal az érrel ami lentebb visszeres. Utána összevarrják, és egy hét múlva kiszedik varratokat.

Én részletesebben lennék kíváncsi hogy hogyan megy egy ilyen műtét.

2013. ápr. 19. 06:38
 1/2 anonim ***** válasza:
Én úgy tudom, hogy a hasfalon keresztül végzett műtét a modernebb, és egészségileg is szinte kockázatmentes megoldás. Valamit csinálni az arra felé tartó vagy jövő érrel. De én úgy tudom, (legalábbis régen így volt) egy orvos team járkál városról városra, és azok végzik el a műtétet.
2013. ápr. 19. 10:34
 2/2 A kérdező kommentje:
Nekem az urológus azt mondta hogy bármikor felkereshetem és akkor rövid időn belül megcsinálja a műtétet.
2013. ápr. 20. 10:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!