Ha vki volt tüdőszűrésen de nem ment vissza az eredményért, küldenek vmilyen értesítőt? Vagy "nem foglakoznak" vele? Ha küldenek értesítőt az rosszat jelenthet?
Figyelt kérdés
2009. nov. 20. 17:31
1/7 anonim válasza:
Szerintem csak akkor foglalkoznak a dologgal, ha valamilyen rendellenességet találnak. (Lehet akkor sem eléggé, sajnos...). Kaptál értesítést? Szerintem semmit nem jelent, menj be a leletért.
2/7 A kérdező kommentje:
a párom volt bennt a leletéért de nem volt meg a papírja amit adtak neki így nem kapta meg az eredményt...így tojt bele az egészbe. most meg kaptunk olyan "idézést" amire azt írták hogy: saját érdekében nyomatékosan kérik hogy jelenjen meg...én parázok rendesen...szokott fájni a tüdeje...na és bagózik is...szted ???
2009. nov. 20. 17:46
3/7 anonim válasza:
Én úgy tudom, ha találnak valamit akkor visszahívják. Bár ez az éves "kötelező" tödőszűrésekre tudom h így van felénk.
4/7 anonim válasza:
Nem akarlak megijeszteni, de lehet, hogy van valami gond. Amikor nekem rossz volt a nőgyógyászati rákszűrés leletem, levelet kaptam.
5/7 A kérdező kommentje:
azóta volt már egy mellkasi röntgen csinálva de ott nem mondták hogy gond lenne...kórházi kivizsgálás miatt de akkor a szive miatt volt bent
2009. nov. 20. 18:09
6/7 anonim válasza:
Barátnőmet visszahívták tüdőszűrés után de csak a megfázás nyomai voltak az első leleten utána már nem volt semmi gond a 2. leletnél.
7/7 anonim válasza:
Csak abban az esetben értesítenek ki, ha gond van a tüdővel, vagy nem jól sikerült a felvétel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!