Normális ha egy férfi havi 1-szer szexel?
Figyelt kérdés
Páromról van szó!Tudom,hogy nem csal meg!!!7 éve vagyunk már együtt és az utóbbi években ez lett az általános!Havi 1 max 2 szex!Várom férfiak véleményét is!Ha én kezdeményeznék nem utasítana vissza, de már képtelen vagyok folyton én kezdeni és nem tudom hogy ez így normális-e!!2009. nov. 20. 16:09
21/21 anonim válasza:
Ha egész nap kedves vagy hozzá, és ezért örül ha lát és hallja a hangod, akkor előbb utóbb a szexhez is kedve lesz.
Egyébként, nem kell mindig a szexre "törni", a masszírozás, cirógatás nagyon jó kapcsolatot teremt és könnyen torkollhat szexbe.
Ha pedig kerüli a szexet, lehet, hogy van valami egészségügyi problémája, amely miatt nem okoz neki örömet a szex, sőt, ne adj Isten, még fáj is neki.
Ha igazán szeretitek egymást, meg fogjátok találni a közös megoldást, és nem fogtok szanaszét menni emiatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!