Normális ha egy férfi havi 1-szer szexel?
ma 17:05
a folyton dugás és a havi 1 között azért van különbség
a média sugallja a szexet? ez egy baromság
valakinek vagy van libidója vagy nincs
olyan ez mint a Védett Fériakban egyes A-k lecserélték a férfiasságukat a 3. kocsira, 4. TV-re, stb.
"a dolog célja az utódnemzés, az összes többi csak élvezethajhászás" és mint tudjuk az ilyesmi halálos bűn, igaz-e
gondolom te csak szaporodási céllal szexelsz, de lehetőleg úgy, hogy ne élvezd. vagy szimplán cölibátust fogadott pap vagy, és lövésed nincs arról milyen is egy jó szeretkezés
ma 17:45
éves szinten 2-3x? :o
ez már majdnem ivartalanított állapot
és közben? kis kalandok, vagy mindenki otthon bőszen recskázik, vagy semmi? :o
19:13 - köszönöm szépen, van egy szerető feleségem és 3 gyönyörű gyermekem. Szomorú, hogy a mai világban ha valaki nem töcsköl naponta az biztos karrierista vagy valami baja van... Szerinted komolyan aki nem dug rendszeresen az biztos leszarja a családját? Milyen értékrend már ez?
19:15 - ki mondta, hogy bűn? Én csak annyit mondtam, hogy nincs célja, csak az élvezet és ezt fent is tartom. Nem baj, ha valaki csinálja orrba szájba, mert így élvezi az életet, de ne higgyük már azt, hogy ha valakinek nem ez a preferenciája, akkor vele valami baj van. Igenis túl központi lett manapság a szex, a sok boldogtalan embernek ez az utolsó mentsvára manapság...
Nekem is volt időszakom, amikor csak egyszer szexeltem egy hónapban, sőt, volt, hogy még ritkábban. Mindez huszonéves korom elején, körülmetélés miatt: a közösülés fáj, mivel feszíti a bőr, ami föltapadt a makkra, ami meg foltos, kérges, hámló... droggal aztán tudtam élvezni a szexet, most is azzal élvezem, de azt meg nem akarok túlzásba vinni.
Szóval, számos oka lehet, hogy egy pasi miért csak havonta vagy miért ritkábban, de mindenesetre nem biztos, hogy azért nem szexel, mert amúgy eredetileg nem lenne hozzá kedve :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!