Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Normális ha egy férfi havi...

Normális ha egy férfi havi 1-szer szexel?

Figyelt kérdés
Páromról van szó!Tudom,hogy nem csal meg!!!7 éve vagyunk már együtt és az utóbbi években ez lett az általános!Havi 1 max 2 szex!Várom férfiak véleményét is!Ha én kezdeményeznék nem utasítana vissza, de már képtelen vagyok folyton én kezdeni és nem tudom hogy ez így normális-e!!
2009. nov. 20. 16:09
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
ha neked több kell, és miért ne kéne több, akkor kezdeményezz. nem szégyen az, nem 1800-as éveket írunk, a puritán korszak már elmúlt
2009. nov. 20. 19:08
 12/21 anonim ***** válasza:

ma 17:05

a folyton dugás és a havi 1 között azért van különbség

a média sugallja a szexet? ez egy baromság

valakinek vagy van libidója vagy nincs

olyan ez mint a Védett Fériakban egyes A-k lecserélték a férfiasságukat a 3. kocsira, 4. TV-re, stb.

2009. nov. 20. 19:13
 13/21 anonim ***** válasza:

"a dolog célja az utódnemzés, az összes többi csak élvezethajhászás" és mint tudjuk az ilyesmi halálos bűn, igaz-e

gondolom te csak szaporodási céllal szexelsz, de lehetőleg úgy, hogy ne élvezd. vagy szimplán cölibátust fogadott pap vagy, és lövésed nincs arról milyen is egy jó szeretkezés

2009. nov. 20. 19:15
 14/21 anonim ***** válasza:

ma 17:45

éves szinten 2-3x? :o

ez már majdnem ivartalanított állapot

és közben? kis kalandok, vagy mindenki otthon bőszen recskázik, vagy semmi? :o

2009. nov. 20. 19:17
 15/21 anonim ***** válasza:

19:13 - köszönöm szépen, van egy szerető feleségem és 3 gyönyörű gyermekem. Szomorú, hogy a mai világban ha valaki nem töcsköl naponta az biztos karrierista vagy valami baja van... Szerinted komolyan aki nem dug rendszeresen az biztos leszarja a családját? Milyen értékrend már ez?

19:15 - ki mondta, hogy bűn? Én csak annyit mondtam, hogy nincs célja, csak az élvezet és ezt fent is tartom. Nem baj, ha valaki csinálja orrba szájba, mert így élvezi az életet, de ne higgyük már azt, hogy ha valakinek nem ez a preferenciája, akkor vele valami baj van. Igenis túl központi lett manapság a szex, a sok boldogtalan embernek ez az utolsó mentsvára manapság...

2009. nov. 20. 20:03
 16/21 anonim ***** válasza:
Nem tudom, hogy Te mit értesz szexelés alatt.? Lágy zenét, egy üveg borral, kis ajándékkal alkalmanként, jó kis vacsorát? Aztán simogatás, csók , gyengédség és úgy? Vagy mechanikusan kielégülsz, mint egy guminővel?
2009. nov. 21. 17:22
 17/21 anonim ***** válasza:
A körítés mit befolyásol? A cél ugyan az. Romantikusak vagyunk, ha erre voltál kíváncsi, de a romantika se mindig az ágyban ér véget mindenkinél. Lehet úgy is romantikusan együtt tölteni egy estét, hogy nem szeretkezés a vége. De azért köszönöm, hogy leguminőzted a feleségemet a nevében is... Nem értem miért kell lenézni az olyan kapcsolatokat, amikben nem élvez prioritást a testiség...
2009. nov. 21. 17:31
 18/21 anonim ***** válasza:
Bocsáss meg, de azt hittem Te többet igényelnél. Ebben az esetben tényleg csak annyi, finoman puhatold ki mik az Ő elvárásai, igényei.?
2009. nov. 21. 17:41
 19/21 anonim ***** válasza:

Nekem is volt időszakom, amikor csak egyszer szexeltem egy hónapban, sőt, volt, hogy még ritkábban. Mindez huszonéves korom elején, körülmetélés miatt: a közösülés fáj, mivel feszíti a bőr, ami föltapadt a makkra, ami meg foltos, kérges, hámló... droggal aztán tudtam élvezni a szexet, most is azzal élvezem, de azt meg nem akarok túlzásba vinni.

Szóval, számos oka lehet, hogy egy pasi miért csak havonta vagy miért ritkábban, de mindenesetre nem biztos, hogy azért nem szexel, mert amúgy eredetileg nem lenne hozzá kedve :(

2009. dec. 14. 16:51
 20/21 anonim válasza:
nállunk ez a helyzet.csak nállunk van egy 1,5 éves, és egy 3.5 éves gyerekek.nem tudom kell e aggodni ilyen esetben, hogy tényleg elég havi 1 szer egy férfinak,?mindig nekem kell azt is kezdeményezni. mikor rákérdek, azt mondja, fáradt. ( elég stesszes m. helye van). kiváncsi lennék azért a férfiak válaszára is.
2013. jan. 25. 14:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!