Fitymaszűkületem van, mit csináljak? 12/F
szia!
mikor nem áll fel, akkor se tudod hátrahúzni a bőrt?
amúgy meg szerintem a legjobb dolog ha elmész a dokihoz, csinál egy laza bemetszést, és kész is...
bár egyik haveorm meg úgy csinálta, és össze is jött neki h krémmel vayg mivel bekente magának és lassan próbálta húzni le a bőrt.. neked menynire gáz a helyet?
1 es miért küldöd orvoshoz,mikor egyedül oda nem mehet,főleg műtétre nem .Még a kis bemetszés sem olyan
egyszerű,mint ahogy írod neki .
jólvan hármas, akkor esetleg mondanál kész ötleteket ahelyett h engem leszólnál?! te milyen tanácsot adtál??
Amúgy meg kérdező.. ki tudod / ki szoktad pucolni a bőr alatt?
4 es,privátban elmagyarázom neki mit kell tenni,már jó néhány fiú ezt meg is oldotta.Nem az én ötletemet írom neki,nem kell megijedni.Urológus dokiét közlöm vele .
3 voltam .
Az, hogy tudja-e kezelni "házi módszerrel", az a fitymaszűkület előrehaladottságától függ!!!! Ezért mondják, hogy amit neked ajánlott az orvos, TE ne ajánlgasd másnak, mert fogalmad sincs, nála jó lesz-e. Lehet, hogy csak elhalasztja miatta az orvoshoz menetelt, és majd 15 éves korában egy kemény erekció után kialakult parafimózissal kell a sürgősségire mennie, mert te itt a kenegetést és meleg vízben húzogatást ajánlottad felelőtlenül.
Kérdező, urológus orvoshoz kéne menned, aki megvizsgálja, hogy mennyire durva a szűkület, és elmondja az opciókat, hogy mit lehet tenni. Az is elképzelhető, hogy ez a ragadós váladék valamiféle gyulladásra utal, ezzel semmiképpen nem szabadna várnod.
MIndenképpen a szüleidnek szólni kellene.
A furcsa ragados váladék meg nem tudni mi mert nem írtad le részletesen,erről írjál,hogy mikor van,hogy néz ki a váladék,milyen az állaga?
Ha merevedésed van és akkor jön átlátszó színű váladék akkor lehet simán előváladéka van.Ami normális végülis.
De ha a makk alatt van fehér anyag,pici fehér darabkákat látsz,akkor az szmegma.Azt le kell tisztítani,le kell mosni.
Csak mereven nem tudod teljesen a fitymád hátrahúzni?
Ha igen akkor ezentúl mindig fürdéskor nagyon óvatosan kezd el húzkodni a fitymád hátra 1 percig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!