Van köztetek, aki így van körülmetélve? Tovabb lent
Figyelt kérdés
na szoval az egyik baratom ugy van korbemetelve h az a bordarabka meg van hagyva es ott log, de nem megy ra a makkjara :-S van kozotettek olyan es mien az ? csak normalis valaszokat lecives . koszonom elore is!2009. nov. 18. 17:41
2/5 anonim válasza:
Biztos nem csinálták meg azt, hogy félig leszedték, másik felét meg otthagyták, hogy himbálózzon.
Gondolom fiatal vagy és még azt sem tudod mi az a körülmetélés.
3/5 anonim válasza:
Nálam úgy csinálták, hogy a bőr rá van gyógyulva a makkra, így minden alkalommal, amikor merevedik, kiváltképp feszülésnél, szexnél fáj is. Ezért ritkán szoktam szexelni (eleve úgy nézek ki a kérges-foltos-hámló makkommal, mint egy nemibeteg, nem túl guszta) és akkor is drogot használok, abból pedig nem lehet rendszert csinálni.
Láttam más egyéb elcseszett körülmetélést is, már semmin nem csodálkozom...
4/5 anonim válasza:
Nem egészen értem. Én úgy vagyok metélve hogy a belső fitymámból 2,5 cm van meg, de nem lóg rá semmi a makkomra.
5/5 anonim válasza:
Szerencsés a haverod, hogy valami legalább rálóg a makkra, mert nekem semmi és nekem is iszonyúan ki van száradva :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!