Bannala18 kérdése:
Ma nem mentem iskolába mert fáj a fejem nagy hülyeség volt ez?
Figyelt kérdés
2013. nov. 14. 09:16
1/9 anonim válasza:
Bekapsz egy fájdalomcsillapítót és kész. Elég hülye indok iskolakerülésre.
2/9 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ :)
2013. nov. 14. 09:36
3/9 anonim válasza:
Egy-két napot igazolhat a szülő (az ellenőrzőbe)-
6/9 anonim válasza:
Ha tényleg fájt a fejed, akkor még szép, hogy nem mentél iskolába. Más tüneted is van? pl. tenyérizzadás? sírás (de úgy, hogy elvonulsz, hogy ne lásson senki?), utálsz pár hülye osztálytársat?
Jó lenne, ha látna egy homeopátiás orvos, de nekem is vannak tippjeim, hogy mit szedhetnél be.
Én a helyedben elmennék orvoshoz, hogy ne kelljen anyukádnak igazolnia. Mondd el az orvosnak, hogy bazira fájt és kész. Amúgy is most hidegfront volt.
7/9 anonim válasza:
nem, néha kell kicsit pihenni,inkább egy napot hiányozz minthogy komoly lelki bajaid legyenek belőle..de azért ha lehet minél kevesebb ilyen hiányzást.
8/9 anonim válasza:
Milyen komoly lelki baja lehet abból, hogy fejfájással iskolába megy?
9/9 anonim válasza:
A fejfájásnak lehet oka. Itt a húgom ,napokig rosszul tud lenni háningere van erős fejfájásas és elalszik helyben legalább 10-12 órát. Szerintem egyébként is mindegy ilynekor már ezen gondolkozni pihent egy napot nagy kaland! Ki nem lógott valahogy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!