Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Ha az arcomon lévő pejhes...

Ha az arcomon lévő pejhes alig szinte nem is látszó szőrt leborotválom gyorsaban nő a szőr?

Figyelt kérdés
2009. nov. 17. 20:22
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Kezdetben amikor elkezd valaki borotválkozni, van egy olyan stádiuma a szőrnövekedésnek, amit ha jól emlékszem, alvó szőrnek neveznek.

No nem lesz ez mindig így, csak a kezdeteknél.

Az alvó szőr a nevét onnan kapta, hogy amikor először borotválkozol, vagy gyantáztatod bárhol magad a szőr megpihen.

Nöl, csak sokkal lassabban.

Aztán hamarosan hozzászokok és utána már minden megy úgy, ahogy az meg vagyon írva.

A fent említett kérdéshez csak annyit, hogy gyorsabban nem fog soha nőni a szőröd, max erősebb lesz.

Ne akarj még annyira borotválkozni.

A hátralévő életedben nagyon sokszor átkozni fogod ezt a kényszer melót.

Én anno nagyon vártam, de már most tele van vele a hócipőm.

Hetente egyszer, minden vasárnap.

Hogy hogy nézek ki egy hét után?

Hát nem jól.

2009. nov. 17. 20:45
 12/15 anonim ***** válasza:
Szokik....
2009. nov. 17. 20:46
 13/15 A kérdező kommentje:

de mondom szőke vok 12,5 és alig szinte NEM is látszik.

akor ugyen ez?

2009. nov. 18. 17:04
 14/15 anonim ***** válasza:
Én 14 évesen borotválkoztam először. Most is annyi vagyok, de szerintem te még várhatsz nyugodtan. A te korod nagyon korai. 13.5 évesen esetleg már:)
2010. jan. 26. 17:58
 15/15 anonim válasza:
hát nem tudom nekem már 12 évesen borotválkoznom kellett.most 15 vagyok, és így ha akarnék növeszthetnék egy gyengébb kis körszakállt, de oldalt nem nagyon nő, csak elvétve
2010. dec. 22. 20:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!