Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Fitymafék-szakadás. Sziasztok!...

Fitymafék-szakadás. Sziasztok! Olyan gondom lenne hogy szex közben be/le szakad az ún. fityma fékem, ez kb 2-3 hete történt. Először a víz csípte már nem szval gyúgyul, nemvolt sebes de pár napja szex közben ismét vérzett. Mennyi a gyógyulás idő kb?

Figyelt kérdés
Tudom hogy már voltak ilyen kérdések..de igazából egyiksem segített túl sokat.Gondoltam rá hogy ez majd mindig ujra és ujra felfog szakadni?ez megtörténhet vagy csak idő kell még a gyógyulásához?mennyit kell még várnom a szexel, hogy gyúgyulhat gyorsabban?
2009. nov. 15. 20:17
1 2 3
 21/21 anonim válasza:

Sziasztok!

Akinek ilyen folyamatosan előjövő problémája van tudom tanácsolni a lézeres műtétet, tudtommal támogatja a TB de van fizetős műtét is. Ahogy hallottam jobb is lesz tőle az együttlét és akár nőhet is tőle a pénisz mérete. :)

2019. jún. 6. 07:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!