Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Fitymafék-szakadás. Sziasztok!...

Fitymafék-szakadás. Sziasztok! Olyan gondom lenne hogy szex közben be/le szakad az ún. fityma fékem, ez kb 2-3 hete történt. Először a víz csípte már nem szval gyúgyul, nemvolt sebes de pár napja szex közben ismét vérzett. Mennyi a gyógyulás idő kb?

Figyelt kérdés
Tudom hogy már voltak ilyen kérdések..de igazából egyiksem segített túl sokat.Gondoltam rá hogy ez majd mindig ujra és ujra felfog szakadni?ez megtörténhet vagy csak idő kell még a gyógyulásához?mennyit kell még várnom a szexel, hogy gyúgyulhat gyorsabban?
2009. nov. 15. 20:17
1 2 3
 11/21 anonim válasza:
39%

hát el kell keserítenelek azt bizony műteni kell vagy nagy bajok lehetenek nekem azt mondta az orvos hogy:

-Jó hogy elmentem mert ha nem megyek mindenféle szart elkephattam volna.a műtét nem kellemtlen csak egy kicsit először lidocain spra-vel lefújja az 1 kicsit csíp utána egy elektromos tűvel lemetsz és kész

2009. nov. 19. 16:41
 12/21 anonim ***** válasza:
ha már elszakadt, akkor nem kell műteni!
2009. nov. 19. 16:57
 13/21 A kérdező kommentje:
igen én is így gondoltam..mivel elszakadt ezt már el nem vághatja orvos se...
2009. nov. 19. 18:02
 14/21 A kérdező kommentje:
Nah végre meggyógyultam!4 hét szenvedés után...gondoltam leírom a gyógyulásom!Egy hónappal ezelőtt szex közben elszakadt a fitymafékem!Kicsit fájdalmas, szúró érzés volt és rentgeteg vér jött ki belőlle!Rossz érzés volt és fürdés közben rettentően csípte a víz a 'baleset' után 2 héttel újra próbálkoztam a szexel ekkor ismét felszakadt de már lényegesen gyengébben vérzett.Nem mentem vele orvoshoz,de amikor már nem csípte a víz rendszeresen tisztítottam és napi 2x lefertőtlenítettem betadinnal és neogranormonnal kenegettem.Ezt úgy másfél-két hétig rendszeresen.Egy idő után már nem fájt, a sebek lassan begyógyultak és a bőr erősebb visszahúzásánál sem volt szúró fájdalmam.Az eset után 4 héttel megpróbáltam az aktust.Gumival és nélküle is.Rettentően féltem...Végül is nem volt fájdalmam, tökéletesen ment minden.Mivel nagyon tartok ettől a dologtól ezentúl sokkal óvatosabb leszek de mág így is van és még egy darabig lesz is bennem félsz.Akikkel hasonló dolog történt azoknak azt ajánlom hogy ha úgy látják menjenek el orvoshoz, ha nem szeretnének akkor pedig legyenek türelmesek és legalább 3-4 vagy akár 5-6 hetet is várjanak az együttléttel és rendszeresen fertőtlenítjék nehogy elfertőződjön a seb.Legközelebb pedig legyenek sokkal Óvatosabbak!!!!!
2009. dec. 6. 20:17
 15/21 schizophrÉN válasza:

B+ nekem is elszakadt 1x de most pénteken megint.

első alkalommal a lány orálisan fertőtlenítette.

ami ijesztő, hogy sokáig vérzik,mert duzzad a vértől, ezért szerintem hasznos ha még óvatosan kielégíted magad és/vagy HIDEG zuhany.

hihetetlen gusztustalan érzés.

sajnos megint megtörtént velem. lehet elmegyek urológushoz, de elvileg nyújtani kell! és idővel meg is nyúlik.

2hét után gumival már tudtam használni, de anélkül kb csak 3-4hét után.

ma ismét megpróbáltam (2napos a sérülés) irdatlanul fájt úgy hogy pihentetem.

amúgy is rendesen mosom de ezt a kamilla teás tippet köszönöm!

ma este kipróbálom. az őszinteségemért és ízléstelenségemért elnézést kérek

2012. febr. 12. 22:54
 16/21 schizophrÉN válasza:

nagyon hülye érzés kamillateába lógatni a farkad:D

[link]

akit még érdekel, itt talál információt

és amúgy a vizelettől nem fog elfertőződni mert a vizelet az steril, max ha berohad oda valami mert napokig nem tisztálkodik valaki

2012. febr. 13. 09:48
 17/21 anonim ***** válasza:
A vizelet nem sokáig steril, csak addig iható, amíg friss, utána kimondottan veszélyes és a fityma alatt is ugyan ez a helyzet, ha bekerül oda a vizelet. Nem hiába szokott "betúrósodni"...ezt baktériumok okozzák.
2012. febr. 16. 10:42
 18/21 anonim válasza:
Nekem kb 3 hete szakadt el. Meg is gyógyult ez tény. De viszont ha hátrahúzom akkor érzékeny elsőre illetve másodszorra is de mikor beáll már benedvesedik pl szex előtt stb. akkor utánna már jó. Akkor még érzékeny hogy ha a partnerem nem elég nedves. Ez a húzó érzés ez szerintetk elmúlik egy idő után megnyúlik vagy hogy lesz ez ?
2015. febr. 8. 13:03
 19/21 anonim ***** válasza:

Sziasztok,

Gondoltam én is megosztom veletek a tapasztalataimat.

Nálam kb. 5 hete történt, hogy hevesebb aktus közben, pedig óvszert is viseltem, megszakadt a fitymafékem.

Nagyon horrorisztikus volt, vérzett eléggé, illetve körülötte a makkom eléggé belilult. Eléggé megijedtem én is illetve a párom is, a rá következő napokon elég nehézkesen tudtam a fitymát hátrahúzni, csípte a víz és nagyon csúnya volt. Szerencsémre pár napra rá mentem orvoshoz más baj miatt, de egyúttal ezt is meg tudtam neki mutatni. Az orvos ajánlása a Bepanthen Plus kenőcs volt. Kenegetés hatására nagyon szépen gyógyult a seb, 1 hétre a baleset után szinte nem is létszott már. Ekkor újra megpróbáltuk párommal a sexet, óvszert használtam, és szinte ugyanazokat a fájdalmakat éreztem amikor be akartam tenni, mint mikor felszakadt, húzó, szúró érzés, és újból elkezdett vérrezni. Hát mit ne mondjak, nagyon megijedtem ekkor, hiszen már szinte alig látszott rajta valami, és nem is fájt. Kicsit utánaolvastam és a Bepanthen PLus illetve a Neogranormon krémet felváltva használtam körülbelül 1 hétig, és sajnos megint újboli próbálkozás után, szintén vérzett és ugyanúgy fájó, szúró érzést éreztem. Ilyenkor már az volt a fejemben, hogy sosem fogunk tudni újra csinálni semmit.

Viszont elolvastam ezt a posztot, és megfogadtuk, hogy várunk 2-3 hetet, folyamatosan kentem reggel-este, és előző hétvégén megpróbáltuk, és mintha misem történt volna, egyáltalán nem fájt, nem vérzett, simán ment minden. Ráadásul nem is használtam óvszert sem.

Tehát összességében én is azt tudom javasolni, aki most ilyen bajjal küzd, hogy legyetek nagyon-nagyon türelmesek, és kenegessétek reggel-este.

2019. ápr. 4. 11:44
 20/21 anonim válasza:
Tegnap jártam ugyanígy. Erős vérzés volt. Aztán nagy nehezen elállt. Abban a pillanatban fájt, azóta szerencsére nem. Soha nem volt ilyen balesetem. Viszont ma már teljesen hátrahúztam a bőrt és betadinnel letakarítottam. Hátra húzott bőrnél se fájt. Hátra húzott bőrnél ott alul látszik a sérülés, ezért gondolok a fityma fékre. Ugyanúgy betadin és neogranormon használat és 2 hét pihentetés?
2019. máj. 25. 12:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!