Fitymafék-szakadás. Sziasztok! Olyan gondom lenne hogy szex közben be/le szakad az ún. fityma fékem, ez kb 2-3 hete történt. Először a víz csípte már nem szval gyúgyul, nemvolt sebes de pár napja szex közben ismét vérzett. Mennyi a gyógyulás idő kb?
hát el kell keserítenelek azt bizony műteni kell vagy nagy bajok lehetenek nekem azt mondta az orvos hogy:
-Jó hogy elmentem mert ha nem megyek mindenféle szart elkephattam volna.a műtét nem kellemtlen csak egy kicsit először lidocain spra-vel lefújja az 1 kicsit csíp utána egy elektromos tűvel lemetsz és kész
B+ nekem is elszakadt 1x de most pénteken megint.
első alkalommal a lány orálisan fertőtlenítette.
ami ijesztő, hogy sokáig vérzik,mert duzzad a vértől, ezért szerintem hasznos ha még óvatosan kielégíted magad és/vagy HIDEG zuhany.
hihetetlen gusztustalan érzés.
sajnos megint megtörtént velem. lehet elmegyek urológushoz, de elvileg nyújtani kell! és idővel meg is nyúlik.
2hét után gumival már tudtam használni, de anélkül kb csak 3-4hét után.
ma ismét megpróbáltam (2napos a sérülés) irdatlanul fájt úgy hogy pihentetem.
amúgy is rendesen mosom de ezt a kamilla teás tippet köszönöm!
ma este kipróbálom. az őszinteségemért és ízléstelenségemért elnézést kérek
nagyon hülye érzés kamillateába lógatni a farkad:D
akit még érdekel, itt talál információt
és amúgy a vizelettől nem fog elfertőződni mert a vizelet az steril, max ha berohad oda valami mert napokig nem tisztálkodik valaki
Sziasztok,
Gondoltam én is megosztom veletek a tapasztalataimat.
Nálam kb. 5 hete történt, hogy hevesebb aktus közben, pedig óvszert is viseltem, megszakadt a fitymafékem.
Nagyon horrorisztikus volt, vérzett eléggé, illetve körülötte a makkom eléggé belilult. Eléggé megijedtem én is illetve a párom is, a rá következő napokon elég nehézkesen tudtam a fitymát hátrahúzni, csípte a víz és nagyon csúnya volt. Szerencsémre pár napra rá mentem orvoshoz más baj miatt, de egyúttal ezt is meg tudtam neki mutatni. Az orvos ajánlása a Bepanthen Plus kenőcs volt. Kenegetés hatására nagyon szépen gyógyult a seb, 1 hétre a baleset után szinte nem is létszott már. Ekkor újra megpróbáltuk párommal a sexet, óvszert használtam, és szinte ugyanazokat a fájdalmakat éreztem amikor be akartam tenni, mint mikor felszakadt, húzó, szúró érzés, és újból elkezdett vérrezni. Hát mit ne mondjak, nagyon megijedtem ekkor, hiszen már szinte alig látszott rajta valami, és nem is fájt. Kicsit utánaolvastam és a Bepanthen PLus illetve a Neogranormon krémet felváltva használtam körülbelül 1 hétig, és sajnos megint újboli próbálkozás után, szintén vérzett és ugyanúgy fájó, szúró érzést éreztem. Ilyenkor már az volt a fejemben, hogy sosem fogunk tudni újra csinálni semmit.
Viszont elolvastam ezt a posztot, és megfogadtuk, hogy várunk 2-3 hetet, folyamatosan kentem reggel-este, és előző hétvégén megpróbáltuk, és mintha misem történt volna, egyáltalán nem fájt, nem vérzett, simán ment minden. Ráadásul nem is használtam óvszert sem.
Tehát összességében én is azt tudom javasolni, aki most ilyen bajjal küzd, hogy legyetek nagyon-nagyon türelmesek, és kenegessétek reggel-este.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!