MIT CSINÁLJAK? A péniszemen hátraszorult a bőr, és NEM JÖN VISSZA!
Figyelt kérdés
2013. nov. 4. 13:32
1/18 anonim válasza:
És nem dagadt be, csak hátraszorult?
2/18 A kérdező kommentje:
de, kicsit bedagadt! :II
2013. nov. 4. 13:42
3/18 anonim válasza:
Írtam üzenetet, de azért itt is leírom.
Keress rá arra, hogy paraphimosis! Erre hasonlít?
4/18 anonim válasza:
Tegyél rá valami sikosító kenőcsöt,baba olajat,hogy jó csúszós legyen.Esetleg még a melegviz,és rá a tusfűrdő,szappan .Ami van éppen kéznél.Lényeg mennél csúszósabbá tenni .
5/18 anonim válasza:
Nem te kérdezted ugyanezt pár nappal ezelőtt?
6/18 anonim válasza:
Ha nem megy vissza ernyedt állapotban sem, az nagy baj, haladéktalanul orvoshoz kell menned vele a nagyobb baj megelőzése érdekében.
Persze egy kép többet mond ezer szónál, látatlanban csak tippelni tudunk.
7/18 A kérdező kommentje:
Ok! Voltunk dokinál, az visszafordította... nagyon fájt... és azt mondta valami Parafimózis... :I máskor is lehet hogy hátra fog szorulni ? :OOOO Mit lehet ez ellen tenni ????
2013. nov. 4. 16:14
8/18 anonim válasza:
Akkor az volt amit írtam. Jól tettétek, hogy rögtön elmentetek orvoshoz!
Egyébként nem elképzelhetetlen, hogy ha egyszer előfordult, akkor újra kialakul. Ami biztos megoldást jelent az a körülmetélés elvileg. De egy orvos biztosan többet tud mondani a lehetőségekről, mint mi.
9/18 anonim válasza:
Most olvasom, hogy voltatok a dokinál. Nagyon helyesen tettétek, hogy elmentetek!
Korod mennyi? Nem most serdülsz?
10/18 A kérdező kommentje:
12, és szerintem még nem serdülök.
2013. nov. 4. 19:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!