Enyhe here fájdalom mitől lehet?
Már harmadik napja nagyon tompán fáj az egyik,vagy mindkét herém nem tudom igazából lehet,hogy már csak beképzelem az egészet,eléggé hipochonder vagyok.Már 5-6 hónappal ezelőtt is fájt,vagyis azt hiszem,hogy fájt 3-4 napig,mivel még nem csináltam magamon ilyen önkivizsgálást ezért minden apróság gyanús volt,aztán amikor megéreztem az egyik mellékherém azt hittem valami komoly bajom van-másnap már nagyon tompán éreztem is,hogy fájnak,de ahogy írtam 3-4 nap után már megnyugodtam és nem is éreztem semmit.
Most már harmad napja ugyanazt a fájdalmat érzem,lehetséges front miatt vagy ilyesmi?Lent nem érzek semmi szokatlant,egyedül egy kis ércsomó szerűséget az aljában,de azt már megtudtam,hogy az az ondóvezeték,nincs elszíneződés,váladékozás semmi ilyesmi.Nem tudom,hogy köze lehet-e a dolognak ahhoz,hogy mostanában ritkábban végzek önkielégítést-mondjuk tegnap csináltam és ugyanúgy fáj,vagyis lehet,hogy csak túlreagálom és beképzelem az egészet.
Mit gondoltok,megér elmenni orvoshoz?Itt egy másik kérdésem egy kicsit bővebben.
http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__ferfiak-egeszsege__5..
18/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!