Fiúk! Nektet milyen szaga van a péniszeteknek, ha egy napot kihagytok a mosdással?
Figyelt kérdés
Lányok is írhatnak, ha volt már tapasztalat ha a párjuk kihagyott egy napot a tisztálkodással.2009. nov. 15. 08:37
1/11 anonim válasza:
Inkább fürggyél le!!!!!!!! Am., meg nem szoktam szaglászni!!!!!!!!
2/11 anonim válasza:
Mi az hogy kihagyott? Ha nem fürdök valaki akkor hozzáse nyúlj, nem hogy szagolgasd!...-.-
3/11 anonim válasza:
öö lány vagyok, de egyszersem volt olyan, hogy a barátom "kihagyott volna' egy nap fürdést, a tisztálkodás alapvető, ha csak valami okból nem sikerült:D, amugy meg gondolhatod hogy nem rózsás illatú =)
4/11 anonim válasza:
egész biztosan rossz szaga lenne, de nem hagyok ki mosdást, hogy meggyőződjek róla. :)
5/11 A kérdező kommentje:
No ha a többség azt hiszi igénytelen vagyok, hát téved, akkor nem kérdeztem volna, ha nem lett volna rendkívüli okom kérdezni.
Beismerem, hogy nagyon ritka, hogy kihagyok egy napot, mert mindennek oka van. :)
Pusztán érdeklődtem s komoly kérdésem, komolytalan válaszokra lelt.
2009. nov. 15. 13:42
6/11 anonim válasza:
nem tudom én minden nap megmosom
7/11 anonim válasza:
4hetente fürdök
képzeljétek el huhúúúú
8/11 anonim válasza:
4 hét után már beindul az öntisztulás is :D
9/11 anonim válasza:
"Szárátám ha büdös egy kicsikéééét" :DDDDD
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!