Elmenjek orvoshoz vagy csak én vagyok már megint hülye?
Na szóval az a helyzet,hogy eléggé hipochonder vagyok,sőt nagyon,volt már úgymond agydaganatom,mandulagyulladásom,orrpolipom,gyomorfekélyem ó és a legjobb az volt amikor a tvn keresztül lettem ebolás.Ezek kb 1 hétig tartottak utána a kb tünetek (amiket mint utóbb kiderült beképzeltem magamnak-fej,hasfájás stb-)elmúltak és nem kellett többé aggódnom attól,hogy leesik a kezem valami egzotikus betegségtől amit a tvben láttam)
Most viszont valami új betegségfajtával bővült a repertoárom:valamiért olyan mintha fájna a herém,vagy az alhasam nem tudom behatárolni mert szinte nem is érzem,megtapogattam,lent nem érzek semmi különöset (csomót stb)nem váladékozik,nincs elszíneződés vagy ilyesmi.Már suli vége elött is fájt egy hétig de aztán elmúlt.Egyébként ez az egész onnan indult,hogy a kíváncsiság kedvéért körbenéztem ott lent és mivel még nem csináltam ilyet kitapintottam az egyik mellékherémet amire azt hittem,hogy egy csomó,azóta vannak ilyen "tüneteim".Amit észrevettem és általában minden eddigi "betegségemnél" is észrevettem,hogy akkor elmúlik ha nem gondolok rá vagy nincs eszembe szóval melóhelyen mondjuk vagy amikor van valami elfoglaltságom amikor nincs időm ilyeneken gondolkozni egyáltalán nem "fáj".Vagy ha kicsit stresszesebb helyzetbe vagyok akkor jönnek elő nálam az ilyen képzelt baromságok,múltkor is majdnem meghúztak fizikából és a suli utolsó hetében jött már amikor tiszta ideg voltam.Egyébként most pont nem "fáj".Talán még erre tippelhetek:
Szerintetek érdemes ezzel orvoshoz menni?Hipochonder a hülyegyerek és daganatot képzel magának ? Xd
18/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!