Egy 17 éves fiu vagyok és amikor ülök és megmozdítom a bokám néha nagyot roppan, de nem fáj ill. a vállam is szokott ha mozgatom. Egy jó ideje tart. Elmenjek vele orvoshoz?
Figyelt kérdés
2013. jan. 4. 17:48
1/4 anonim válasza:
Elmehetsz, de nem muszáj.
Viszont sportolni (kivált úszni!) ideje. Magas ember vagy? Hirtelen nőttél, esetleg az utóbbi időben sokat? Ebben az esetben nem kötelező, de melegen ajánlott, hogy egy sportorvos lásson egyszer.
Egyébként pedig van olyan testalkat (aszténiás), amelyik mindig ropog itt-ott: térd, könyök, boka. Tapasztalat. :)
2/4 anonim válasza:
Ne menj sehova ugy sem foglalkoznak vele komolyan
Még azzal sem amivel igazán kellene
Erről szól az egészségügy
3/4 anonim válasza:
Nagyon sürgősen menj el mert szerintem ha nem mész el meg fogsz halni.
4/4 anonim válasza:
Ha sportolsz, csak akkor nem ártana magad megnézetned, de nekem is ropog a bokám, a vállam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!