17 éves vagyok. Mintha nagyobb lenne az egyik herém. Miért van ez?
a páros szervek, mint pl. here, vese, mell, fül jellemzően nem egyforma nagyságúak. A különbség általában kicsi, de van amikor elég nagy.
ez ilyen, így alakult.
ha nagyon aggaszt, akkor mutasd meg orvosnak, de valószínűleg semmi gond, csak éppen ilyen
Szia!
A pasimnak is nagyobb az egyik, mint a másik, ez teljesen természetes. Engem egyáltalán nem zavar, működik, az a lényeg.. :)
A párom 29 éves és neki is nagyobb az egyik mint a másik..és akinek nem az hazudik.
Nekem is nagyobb a bal mellem, de az szerncsére nem látványos. Nyugi nem betegséged van, ráadásul csak a csajod fogja mustrálni, tehát én sem látom ha szembejösz az utcán, úgyhony ne legyen komplexusod...apádnak is ilyen, meg a szomszédodnak is.
Ha fájni kezd és szúrkál akkor kell csak orvoshoz fordulni.
Nyomogasd meg,de érzéssel amelyik nagyobb.És ha fájj az hogy emelgeted,fogdosod meg ilyesmi,érzékeny akkor fordulj orvoshoz.
Mert az Here rákra mutat.(Na meg persze a mérete is nagyobb a másik herédnél kétszerese kb.)
Ha csomókat érzel a herédnél majdnem olyan mint ha 3 heréd lenne de a 3. sokkal kisebb a másik 2-nél akkor van gond.Fűrdésnél nézd meg meleg vízbe,akkor elazul a herezacskó és jobban kitapinthatod :)
(De megnyugtatlak 17 évessen nagyon kevés arra az esély hogy Here rákod legyen)
Amugy az meg természetes hogy egy kicsi eltérés van a herék között,mindegyik férfinél nagyobb a ball vagy a jobb here.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!